روغن سبوس برنج
روغن سبوس برنج ممكن است بزرگترين كالاي كشاورزي استفاده نشده در جهان باشد. توليد و فرآوري روغن سبوس برنج مشابه بسياري از روغنهاي گياهي ديگر است. در اين فصل ، مختصراً از فرآيند استخراج و پالايش اين عصاره ارائه شده است و به جنبه هاي توليد و فرآوري روغن سبوس برنج كه منحصر به فرد يا عجيب و غريب محسوب مي شوند ، متمركز ميشويم
روغن سبوس برنج براي قلب شما!
اكثر روغن سبوس برنج كه در بيشتر نقاط جهان توليد مي شود ، فقط براي كاربردهاي غير خوراكي مناسب است.
روغن سبوس برنج همچنين به عنوان وسيله اي براي افزايش پايداري اكسيداتيو و در عين حال براي بهبود ارزش ارتقاء غذايي / سلامتي مواد غذايي به سيستم هاي غذايي اضافه مي شود.
روغن سبوس برنج از قسمت سبوس دانه برنج استخراج مي شود. روغن سبوس برنج خام يكي از بهترين منابع فيتواسترول ها ، گاما اوريزانول ، اسكالن و توكل است.
روغن سبوس برنج (RBO) به دليل داشتن اسيدهاي چرب متعادل ، يكي از مواد مغذي غذايي است...
مانند اكثر روغنهاي گياهي ، RBO مستعد اكسيداسيون در حين ذخيره ، پخت و پز يا پردازش و در نتيجه تشكيل محصولات اكسيداسيون اوليه و ثانويه (آلدهيد و كتون) ، اسيدهاي چرب آزاد (FFA) ، تركيبات قطبي (PC) و ساير مؤلفه هاي خطرناك است...
مانند اسيد چرب ترانس (TFA) و هيدروكربن هاي آروماتيك چند حلقه اي (PAH). با توجه به نگراني هاي زياد در مورد ايمني و تغذيه مواد غذايي ، تجزيه و تحليل كيفيت و اجزاي خاص RBO مهم و ضروري است.
5 مزاياي روغن سبوس برنج
اين عصاره به عنوان يك روغن سالم قلب شناخته ميشود
همچنين به عنوان يك روغن دوستدار قلب نيزمحسوب مي شود كه مي تواند به بهبود كلسترول شما كمك كند
گارگي شارما ، متخصص تغذيه و متخصص مديريت وزن مي گويد: "سبوس برنج ممكن است به كاهش كلسترول كمك كند زيرا حاوي مقدار مناسب اوريزانول است كه به عنوان يك آنتي اكسيدان عمل است. اين ماده به كاهش جذب كلسترول و افزايش كلسترول كمك مي كند
انجمن قلب آمريكا و سازمان بهداشت جهاني (WHO) اين عصاره را به عنوان بهترين گزينه براي بهبود سطح كلسترول سرم توصيه مي كنند.
نقطه دود بالا
روغن سبوس برنجبراي سرخ كردن، نقطه دود بالايي دارد - برخي ادعا مي كنند تا دماي 254 درجه سانتيگراد يا 490 درجه فارنهايت ميرود، كه باعث مي شود آنرا براي سرخ كردن استفاده كنند.
اين ماده مي تواند كيفيت مغذي خود را حتي در دماهاي بالا حفظ كند. همچنين مشاهده شده است كه غذاهاي پخته شده در دماهاي بالا روغن كمتري جذب مي كنند بدون چربي ترانس اين عصاره به طور طبيعي فاقد چربي است و به سرعت جايگزين روغنهاي هيدروژنه حاوي چربي ترانس مي شود.
بسياري از روغنهاي امروزي تا حدي هيدروژنه هستند (كه FDA پس از سال 2018 ممنوع كرده است) و مصرف كنندگان به طور فعال به دنبال گزينه هاي ديگر هستند. با دود زياد و طعم خفيف آن ، گزينه سرخ كردن خوبي به همراه روغن Oryic High Oleic Canola Fry و روغن Fry Sunflower High Oleic را تشكيل مي دهدكه حاوي آنتي اكسيدان است عصاره اين محصول حاوي يك ويتامين E ، آنتي اكسيدان ها و ساير ريز مغذي ها براي كمك به مبارزه با راديكال هاي آزاد و مقابله با اثرات پيري است.
اجزاي عصاره اين محصول به آن ماندگاري فوق العاده اي نيز مي بخشد. همچنين يك منبع طبيعي آنتي اكسيدان مانند توكوفرول ها ، توكوترينول ها ، گاما اوريزانول ، فيتواسترول ها ، پلي فنول ها و اسكوالن است ويسكوزيته (ضخامت) روغن سبوس برنج بسيار سبك است...
اين بدان معني است كه غذاهاي پخته شده با اين عصاره مي توانند تا 20٪ روغن كمتري جذب كنند
جذب كمتر روغن منجر به كاهش كالري و سبك تر شدن مواد غذايي و افزايش طعم و چاشني مي شود. جذب كمتر روغن نيز اين روغن را اقتصادي تر مي كند.
نوع روغن سرخ شده اي كه بايد استفاده كنيد به تنظيمات ، بودجه و غذاهايي كه سرخ مي كنيد كاملاً بستگي دارد. اما با توجه به تمام مزاياي فوق ، شما حداقل بايد يك نمونه را امتحان كنيد تا ببينيد محصولات شما در مقايسه چگونه به دست مي آيند. براي خريد روغن برنج با ما تماس بگيريد!
پيشنهاد ميكنيم در مورد روغن گلرنگ مطالعه كنيد.
به لينك زير مراجعه كنيد
- دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸ ۱۱:۴۵ ۱۱۱ بازديد
- ۰ نظر