خريد روغن پنبه دانه و تاريخچه آن :
روغن پنبه دانه يك روغن نباتي متداول است كه از دانه هاي پنبه دانه گرفته مي شود. يك بذر پنبه اي كامل حاوي 15 تا 20 درصد روغن است. روغن پنبه بايد براي تصفيه گوسيپول تصفيه شود. اين سم طبيعي كه به وجود مي آيد رنگ زرد آن را به روغن مي دهد و گياه را از حشرات محافظت مي كند. از روغن تصفيه نشده پنبه بعضا بعنوان سموم دفع آفات استفاده مي شود
روغن پنبه دانه به عنوان يك روغن نباتي!
اين سموم همچنين با ناباروري و آسيب كبدي مرتبط بوده وميتواند روي آن اثر بگذارد. روغن پنبه اي در پخت و پز استفاده مي شود و همچنين به عنوان داروي خانگي براي شرايط خاص پوستي و بيماري ها مورد استفاده قرار مي گيرد...
مانند روغن زيتون يا روغن پنبه دانه غني از چربي اشباع نشده است كه مي تواند به كاهش LDL كلسترول "بد" و افزايش HDL كلسترول "خوب" كمك كند. اما،همچنين داراي چربي اشباع زياد است كه تأثير متضادي بر كلسترول دارد و خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را افزايش مي دهد.
اين محصول به دليل توانايي افزايش عمر مفيد ، معمولاً در غذاهاي فرآوري شده استفاده مي شود. برخي از اين محصولات عبارتند از:
چيپس سيب زميني
كوكي ها و كراكرها
مارگارين
سس مايونز
سس سالاد
همچنين يك ماده محبوب براي پخت است. اين يك شاخص چربي جامد را براي كوتاه كردن فراهم مي كند ، و كالاهاي پخته شده را مرطوب و جويدني مي كند. همچنين به دستيابي به يك قوام خامه در شله هاي يخ زده و شلاق زدن كمك مي كند...
روغن پنبه همچنين توسط بسياري از زنجيره هاي فست فود براي سرخ كردن عميق مورد استفاده قرار مي گيرد زيرا به جاي ماسك كردن آن ، طعم غذا را تقويت مي كند. همچنين نسبت به ساير روغنهاي گياهي ارزانتر است روغن پنبه نيز استفاده هاي غير غذايي زيادي دارد.
در دهه 1800 ، روغن پنبه دانه در درجه اول در لامپهاي روغني و براي ساخت شمع مورد استفاده قرار مي گرفت. امروزه از اين ماده در حشره كش ها ، مواد شوينده لباسشويي و مواد آرايشي استفاده مي شود.روغن پنبه دانه ممكن است فوايد اقتصادي نيز داشته باشد ، اما محتواي چربي اشباع شده، آن را در مقايسه با روغنهاي گياهي ديگر يك انتخاب ناسالم مي كند...
روغن پنبه اي براي پوست نيزمورداستفاده قرارميگيرد. روغن پنبه حاوي مقادير زيادي ويتامين E ، اسيدهاي چرب و آنتي اكسيدان ها است كه فوايد زيادي براي پوست شما دارند ، از جمله: مرطوب كننده ضد پيري خواص ضد التهابي اسيدهاي چرب خاص باعث افزايش نفوذپذيري پوست شما مي شوند.
اين به پوست شما اجازه مي دهد تا براي نتيجه بهتر مواد ديگر را بهتر جذب كند. اسيد لينولئيك كه يكي از اسيدهاي چرب موجود در روغن پنبه است ، يك ماده رايج در محصولات مراقبت از پوست است...
همچنين به دليل خاصيت ضد التهابي از آن در شامپو و كرم هاي ضد آفتاب نيز استفاده مي شود. همچنين بعضي ممكن است به روغن پنبه حساسيت داشته باشند.
نحوه استفاده آن بدين شكل است كه مقداري روغن را به اندازه يك سكه روي پوست خود قرار داده و مالش دهيد. اگرپوست شما در 24 ساعت هيچ واكنشي نشان نداد ميتوانيد از آن استفاده كنيد و هيچ حساسيتي نداريد شواهد زيادي وجود دارد مبني بر اينكه رژيم هاي غذايي حاوي چربي هاي اشباع نشده تنها مي توانند التهاب را كاهش دهند
به نظر مي رسد افرادي كه رژيم غذايي مديترانه اي زياد در چربي هاي اشباع نشده را اشباع مي كنند ، ميزان قابل توجهي از مواد شيميايي التهابي را در خون خود دارند. التهاب با بيماري مزمن از جمله بيماري هاي قلبي ارتباط دارد. روغن پنبه حاوي تنها 18 درصد چربي اشباع نشده 18 درصد است ، اما در صورت هيدروژنه شدن بخشي به ميزان 50 درصد افزايش مي يابد
از نظر تئوري ، روغن پنبه دانه مي تواند يك اثر ضد التهابي مشابه روغن زيتون داشته باشد...
اين ممكن است به كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و بهبود علائم بيماري هاي التهابي مانند ورم مفاصل كمك كند. اگرچه روغن پنبه هيدروژنه داراي چربيهاي اشباع نشده نسبتاً زياد است ، اما بنياد آرتريت روغنهاي ديگري به عنوان خاصيت ضد التهابي معرفي ميكند، مانند: روغن زيتون روغن دانه انگور روغن كلزا ،روغن آووكادوو روغن گردو
اين روغن خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد، چربي هاي اشباع نشده در روغن پنبه ممكن است به كاهش LDL شما و افزايش HDL شما كمك كند. اين مي تواند فشار خون را بهبود بخشد و خطر بيماري قلبي و سكته مغزي را كاهش دهد، كه اين امر مي تواند اثر متضادي داشته باشد.
تا اواخر دهه 1800 ، هيچ كس به دانه هاي نخي اهميت نمي داد. الياف پنبه مورد تقاضا بود ، ولي دانه هاي پنبه بي فايده بود و دور ريخته ميشد...
اما در اواخر قرن افرادي بنام پروكتور و گمبل فرصتي براي تجارت پيدا كردند و روغن ارزان قيمت پنبه را در محصولات خود وارد كردند. اين تلاش با راه اندازي كريسكو در سال 1911 به پايان رسيددر طول 30 سال آينده ، روغن پنبه دانه در بسياري از دستور العمل ها جايگزين شيريني شد و پادشاه روغنهاي گياهي شد.
بنابراين ، به نام قلب سالم ، AHA توصيه كرد كه افراد ،چربي هاي اشباع شده را با چربي هاي اشباع نشده جايگزين كنند. و بعد از آن روغنهاي گياهي به عنوان قلب سالم شناخته شدند ، در حالي كه چربيهاي اشباع شده از جمله يال ، روغن نارگيل ، روغن نخل و تخم مرغ مترادف بيماري هاي قلبي بودند روغن پنبه دانه ،امروزه روغن پنبه دانه از دانه هاي گياه پنبه برداشت مي شود و بسياري از افراد آن را به عنوان روغن نباتي استفاده ميكنند.پيشنهاد ميكنيم در مورد روغن اسطوخودوس نيز مطالعه كنيد.
روغن هايي كه بعد از پردازش مورد استفاده قرار ميگيرد به سه دسته تقسيم ميشود :
- روغن پنبه دانه خام (توليد شده توسط كارخانه فشار دادن روغن پنبه يا كارخانه استخراج حلال)
- روغن تصفيه شده پنبه (توليد شده توسط كارخانه پالايش روغن پنبه)
- روغن پنبه نهايي (توليد شده توسط كارخانه شكنش روغن)
به لينك زير مراجعه كنيد
- دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸ ۱۳:۱۵ ۹۸ بازديد
- ۰ نظر