آرشیو آبان ماه 1399

واردات انواع روغن

حبه آلو خانگی در میوه خشک
کاربرد و خرید سوکرالوز
مراحل تولید و فروش میوه خشک خانگی
مزایای قوطی 6 در 6 و تنوع در کاربرد آن
مزایای قوطی 9*9 و کاربرد آن
مزایای قوطی گالوانیزه 8080
پنجشنبه ۱۷ آبان ۰۳

فروش پودر تخم مرغ

 فروش پودر تخم مرغ

فروش پودر تخم مرغ در بازرگاني ساينا ويژن :

تخم مرغ يك وسيله اصلي آشپزخانه است.

از آن‌ها مي‌توان يك صبحانه عالي، شيريني، نان درست كذد.

مخلوط پيچيده پروتئين‌ها و چربي‌ها بسياري از غذاها را امكان پذير مي‌كند.

به همين دليل تخم مرغ‌ها نه تنها خوراكي بلكه يك تركيب باورنكردني قلمداد مي‌شوند.

در طول تاريخ، تخم مرغ يكي از كامل‌ترين مواد غذايي در نظر گرفته شده است.

فقط يك تخم مرغ منبع خوبي از 14 ويتامين و مواد معدني مانند كولين، لوتئين، ويتامين‌هاي A، D، K2، فسفر، سلنيوم و پتاسيم است.

تخم مرغ به دليل پروتئين قابل هضم بسيار مفيد است.

خواص پودر تخم مرغ

تخم مرغ كامل يك ماده غذايي بسيار مغذي است.

كه نمايه اي منحصر به فرد ارائه مي دهد و سطحي از تغذيه را كه در هر ماده غذايي ديگر سخت يافت مي شود ارائه مي‌دهد.

تخم مرغ تركيب كاملي از پروتئين با كيفيت بالا با مشخصات اسيد آمينه كامل و متعادل و چربي هاي بسيار مغذي با مشخصات اسيد چرب منحصر به فرد ارائه مي دهد.

هنگام استفاده از تخم مرغ تازه دو نگراني اصلي وجود دارد.

//اولين مورد يك مسئله طولاني است كه مي‌تواند شما را از خوردن برخي غذاهاي ساخته شده با تخم مرغ خام باز دارد.

[caption id="attachment_32742" align="alignnone" width="833"]فروش پودر تخم مرغ فروش پودر تخم مرغ[/caption]

آن انحراف ناخوشايند كه به عنوان بيماري ناشي از غذا شناخته مي‌شود.

هنگام مصرف تخم مرغ خام هميشه نگراني براي سالمونلا وجود دارد.

دوم نگراني روزافزون بسياري از افراد - ضايعات غذا است.

وقتي يك دستورالعمل فقط سفيد يا زرده را مي‌خواهد، نيمه ديگر اغلب هفته‌ها در يخچال مي‌ماند تا فاسد شود زيرا ما "آن را براي بعد ذخيره مي‌كنيم".

خوشبختانه راه بهتري وجود دارد (هميشه راه بهتري وجود دارد).

پودرهاي تخم مرغ، اعم از زرده، سفيده يا حتي تخم مرغ كامل پاستوريزه هستند و مي‌توانند در هر دستورالعمل جاي تخم مرغ‌هاي تازه را بگيرند.

تأثير پردازش غذا بر روي اجزاي تخم مرغ طي فرايند خشك كردن

تخم مرغ به عنوان يك ماده غذايي كامل شناخته مي‌شود-

زيرا حاوي تمام مواد مغذي حياتي (ليپيدها، پروتئين ها، مواد معدني و ويتامين ‌ها) است-

كه براي حفظ زندگي ضروري هستند و نقش مهمي در بازار مصرف مواد غذايي دارد.

براي پاسخگويي به تقاضاي زياد محصولات تخم مرغ فرآوري شده، در فن آوري فرآوري تخم مرغ بهبود يافته است.

تغييرات در ساختار پروتئين تخم مرغ

فرآوري محصولات تخم مرغ منجر به دناتوره شدن پروتئين مي‌شود.

يعني تغييراتي در ساختار پروتئين تخم مرغ.

در طي فرآيند دناتوراسيون، ساختار پروتئين از بين مي‌رود و زنجيره‌هاي پلي پپتيدي از طريق فضايي در پيوندهاي غيركوالانسي و پروتئين هيدروژن مورد بازآرايي قرار مي‌گيرند.

فرآيند دناتوراسيون

فرآيند دناتوراسيون هيچ تأثيري بر ساختار اوليه ندارد.

در حالي كه در ساختارهاي ثانويه، سوم و چهارم تغييرات ساختاري خاصي وجود داشته است.

اين پروتئين‌هاي دناتوره شده يا تا حدي دناتوره شده در توليد محصولات تخم مرغ مفيد هستند-

زيرا در توانايي‌هاي امولسيون، تشكيل كف تخم مرغ و افزايش طعم خوشمزه و قابل هضم مفيد هستند.

در پروتئين‌هاي تخم مرغ، به ويژه حالت ميانه ​​اووالبومين تا حدي دناتوره شده و فشردگي اوليه آن‌ها را حفظ مي‌كند.

با اين حال، در حين فرآوري، از دناتوراسيون پروتئين تخم مرغ بايد اجتناب شود.

با افزايش زمان نگهداري، تغييرات شيميايي مختلفي در تركيب تخم ايجاد مي‌شود.

به دليل افزايش سن، تغيير عمده تخم مشخص شده است.

يعني افزايش PH از 6.6 به 9.5 آلبومين، غشا ويتامين ضعيف مي‌شود -

كه باعث تخريب ساختار ژل، اكسيداسيون ليپيدها در زرده تخم مرغ و از دست دادن آب از پوسته تخم مرغ، و اين عوامل باعث تغييرات برگشت ناپذير در محصولات تخم مرغ مي‌شود.

با افزايش زمان نگهداري، آلبومين آبكي مي‌شود و خواص ژل شدن را بيشتر خراب مي‌كند.

[caption id="attachment_32744" align="alignnone" width="833"]فروش پودر تخم مرغ فروش پودر تخم مرغ[/caption]

بهبود عملكرد  و فروش پودر تخم مرغ

افزايش دما و زمان ذخيره سازي منجر به همجوشي گرانول‌ها مي‌شود.

گزارش‌ها و مطالعات متعددي براي بهبود عملكرد تخم مرغ در محصولات تخم مرغ با اصلاح تجمع و دناتوراسيون پروتئين ‌هاي تخم مرغ گزارش شده است.

اصلاح شيميايي در مواد جامد سفيد تخم مرغ اسپري شده مي‌تواند با استفاده از كربوكسيلاسيون از يك طرف، خاصيت كف سازي را بهبود بخشد.

در حالي كه از طرف ديگر سوكسيناسيون توانايي كف كردن را كاهش مي‌دهد.

هيدروليز آنزيمي، مانند پپسين و پاپائين، توانايي كف زدن پروتئين سفيد تخم مرغ در آلبومين تخم مرغ را بهبود مي‌بخشد.

خواص امولسيون كننده همچنين مي‌تواند با استفاده از خشك كردن اسپري و يخ زدگي تخم مرغ بهبود يابد

خواص ژلاسيون و امولسيون را مي‌توان با افزودن كربوهيدرات به مولكول‌هاي پروتئين تخمك بهبود بخشيد.

دماي بالا و پايين هر دو تأثير قابل توجهي بر خصوصيات عملكردي پودر تخم مرغ دارند.

[caption id="attachment_32743" align="alignnone" width="833"]خريد پودر تخم مرغ خريد پودر تخم مرغ[/caption]

اثرات گرما بر تخم مرغ

دناتوراسيون پروتئين معمولاً در اثر گرما ايجاد مي‌شود.

هموستاز ترموديناميكي پروتئين‌هاي طبيعي با افزايش انرژي آزاد حاصل از پيوندهاي بين و درون مولكولي با دادن عمليات حرارتي به پروتئين كروي، آشفته مي‌شود.

براي كاهش آلودگي ناشي از باكتري‌ها در هنگام توليد تخم مرغ تجاري، معمولاً عمليات حرارتي براي بدست آوردن محصولات مطلوب اعمال مي‌شود.

برخي از پروتئين‌هاي تخم در اثر گرما از بين مي‌روند و بنابراين نياز به توسعه فن آوري‌هاي جديد براي به حداقل رساندن اين اثرات مضر است.

هنگامي كه زرده تخم مرغ تحت عمليات حرارتي قرار گيرد، تغييراتي در ليپوپروتئين‌ها ايجاد مي‌شود.

گرمايش بيش از 65 درجه سانتيگراد منجر به افزايش گرانروي مي‌شود در حالي كه افزايش بيشتر دما (70 درجه سانتيگراد) منجر به انعقاد زرده مي‌شود.

اين دماي بالا باعث دناتوراسيون ليپوويتلين و LDL مي‌شود.

پروتئين هاي پودر تخم مرغ

پروتئين‌هاي زرده دناتوره شده با تشكيل يك شبكه پيوند خورده قادر به تشكيل ژلاسيون حرارتي هستند.

پروتئين‌هاي پلاسما نسبت به پروتئين‌هاي گرانول حساس‌ترند و بالعكس، زيرا برخي از لايو تين‌ها و فسويتين (پروتئين گرانول) حساسيت كمتري به عمليات حرارتي دارند.

سفيد تخم مرغ نقشي اساسي در صنايع غذايي دارد.

با گرم شدن، آلبومين تخم مرغ با انجام انعقاد و ژل شدن، كف، ظرفيت امولسيون و حلاليت آب محصولات غذايي را بهبود مي‌بخشد.

اوآلبومين و كونالبومين اصلي‌ترين پروتئين هستند كه قابليت انعقاد پذيري حرارت زيادي را نشان مي‌دهند.

آلبومين در سطح ژل شفاف در دماي 63-70 درجه سانتي گراد تغيير مي‌كند-

در حالي كه دماي بيشتر از 66 درجه سانتيگراد باعث تغيير آلبومين مي‌شود وربه يك لخته سفيد تبديل مي‌شود.

دناتوره شدن تخم مرغ

اوآلبومين، كونالبومين و ليزوزيم در دناتوره شدن كامل تخم مرغ به ترتيب به 64.5٪، 16.8٪ و 3.7٪ كمك مي‌كنند.

دماي دناتوراسيون كونالبومين حدود 57 درجه سانتي گراد است و پروتئين داراي كمترين پايداري در برابر حرارت محسوب مي‌شود.

دماي دناتوراسيون اوآالبومين، گلوبولين‌ها و ليزوزيم زياد است.

يعني در حدود 70 درجه سانتي گراد.

مقدار قابل توجهي از پروتئين‌هاي ساختار ثانويه در سفيده تخم مرغوب شده، وجود دارد كه با اتصال دي سولفيد شبكه‌اي بهم پيوسته را تشكيل مي‌دهند.

خواص كف كنندگي آلبومين تخم مرغ به ساختار كف و اسفنجي در محصولات غذايي مختلف مانند موس و مرنگ كمك مي‌كند.

فوم چيست ؟

فوم يك سيستم پيچيده است كه در آن حباب‌هاي هوا توسط فيلم‌هاي سطحي به دام مي‌افتند.

هوا طي فرآيندهاي هم زدن به محلول‌هاي پروتئيني وارد مي‌شود و منجر به دناتوره شدن پروتئين‌ هاي تخم مي‌شود.

توانايي كف سازي پروتئين‌هاي سفيده براي اووموسين بالاترين، براي گلوبولين‌ها كمترين و براي اووترانسفرين، اووموكوئيد، اوآلبومين و ليزوزيم‌ها متوسط ​​است.

دناتوراسيون جزئي برگشت پذير اوآلبومين در حالت گوي مذاب با بهبود آبگريزي سطح و انعطاف پذيري، خواص كف را بهبود مي‌بخشد.

اين منجر به افزايش ويسكوزيته و كاهش فعاليت كف در حين پاستوريزاسيون سفيد تخم مرغ در دماي 60 درجه سانتيگراد به دليل دناتوراسيون تخم ترانسفرين مي‌شود.

پاستوريزاسيون بر خصوصيات فيزيكي آلبومين تخم مرغ مانند خواص دي الكتريك و درجه حرارت ژل شدن تأثير مي‌گذارد.

[caption id="attachment_32748" align="alignnone" width="833"]فروش پودر تخم مرغ فروش پودر تخم مرغ[/caption]

اثرات انجماد بر تخم مرغ

فرآورده‌هاي تخم مرغ (تخم مرغ خشك شده، تخم مرغ منجمد) از سفيده و زرده مايع ساخته مي‌شوند كه منجمد مي‌شوند.

پس از يخ زدايي تخم‌هاي منجمد و از دست دادن آب تخم‌هاي منجمد، مخلوط تجمع يافته، ناهمگن شده و تحت ژل شدن قرار مي‌گيرد.

اجزاي تشكيل دهنده زرده تخم مرغ و آلبومين، ژل شدن مخلوط تخم مرغ را تعيين مي‌كند.

انجماد باعث اختلال در سيستم سه بعدي تخم كامل مي‌شود و بنابراين باعث تغيير در خصوصيات كلوئيدي مي‌شود.

اين باعث افزايش كشش سطح و گرانروي مي‌شود، بنابراين منجر به تغييرات عمده‌اي در محصولات تخم مرغ مي‌شود.

فوايد پودر تخم مرغ

خواص عملكردي مخلوط تخم مرغ هيچ اثر قابل توجهي به دليل انجماد ندارد.

ذخيره و انجماد زرده تخم مرغ ويسكوزيته آن را افزايش مي‌دهد، كه منجر به ژل شدن مي‌شود و اين غير قابل برگشت است.

دما و سرعت انجماد و ذوب شدن در مقايسه با سرعت بالاي انجماد و ابرخنك شدن، نقش عمده‌اي در ژلاتاسيون زرده دارد.

LDL‌ها در اثر انجماد تغيير كرده و تحت ژل شدن قرار مي‌گيرند.

افزودن ساكارز و نمك مي‌تواند با سركوب نقطه انجماد و در نتيجه جلوگيري از دناتوراسيون پروتئين ليپوپروتئين با افزايش سطح انحلال، باعث ژله شدن زرده تخم مرغ شود.

تشكيل بلورهاي يخ در هنگام انجماد منجر به تجمع دناتوراسيون ليپوپروتئين‌ها مي‌شود.

پيش درماني‌ها، مانند مواردي كه داراي آنزيم هاي ليپوليتيك و پروتئوليتيك هستند، مي‌توانند مانع ژل شدن ناشي از انجماد شوند.

تغيير شكل و آسيب فيزيكي غشاي ويتلين به دليل تشكيل بلورهاي يخ در سردخانه رخ مي‌دهد و خاصيت ارتجاعي خود را از دست مي‌دهد.

ذخيره آلبومين تخم مرغ يخ زده در دماي 16 درجه سانتيگراد به مدت 3 ماه منجر به كاهش توانايي كف كردن، احتمالاً به دليل دناتوره شدن پروتئين‌ها مي‌شود.

اووترانسفرين و اوآلبومين حساس‌ترين پروتئين سفيد تخم مرغ در مورد ايجاد تغييرات در هنگام انجماد هستند.

فروش پودر تخم مرغ در بازرگاني ساينا ويژن :

تخم مرغ يك غذاي كامل است، منبع عالي پروتئين با كيفيت، ويتامين‌ها، مواد معدني و عوامل محافظت كننده بي‌شمار است.

رشد قابل توجهي در استفاده از تخم مرغ و محصولات آن‌ها در سراسر جهان وجود داشته است.

شواهد علمي ثابت كرده است كه تخم مرغ يك غذاي درماني و پيشگيرانه در برابر بيماري‌هاي مزمن و عفوني است.

در سطح جهان تخم مرغ بيشتر به صورت خام استفاده مي‌شود.

و همچنين به محصولات كم آب به عنوان مثال پودر تخم مرغ و محصولات ويژه تخم مرغ تبديل مي‌شود.

توليد پودر تخم مرغ در اواخر دهه 1980 به دليل افزايش مصرف و تقاضاي محصولات پايدار با كاربردهاي متنوع آغاز شد.

ترجيحاً به دليل خاصيت جابجايي و نگهداري آسان همراه با قيمت پايين، توسط سازندگان مواد غذايي استفاده مي‌شود.

با توجه به مزاياي تغذيه‌اي و درماني و در دسترس بودن پودر تخم مرغ موجود براي برنامه‌هاي غذايي متنوع،

استفاده از تخم مرغ و محصولات تخم مرغ در زندگي روزمره بايد افزايش يابد تا با مشكلات كمبود كالري و پروتئين در سراسر جهان مقابله شود.

فروش پودر تخم مرغ

براي خريد پودر تخم مرغ با ما تماس بگيريد.

براي خريد گلوكونات پتاسيم , خريد اريتريتول , خريد سولفيت سديم به لينك مربوطه مراجعه كنيد.فروش تيواوره

 

فروش پودر وانيل

 فروش پودر وانيل

فروش پودر وانيل در بازرگاني ساينا ويژن

وانيل عضوي از خانواده اركيده است، يك مجموعه بزرگ پراكنده در حدود 25000 گونه مختلف.

وانيل بومي آمريكاي جنوبي و مركزي و كارائيب است.

به نظر مي‌رسد اولين افرادي كه آنرا كشت كرده‌اند توتوناك ساحل شرقي مكزيك بوده‌اند.

آزتك ‌ها هنگام تسخير توتوناك‌ها در قرن پانزدهم وانيل را بدست آوردند.

اسپانيايي‌ها، به نوبه خود، هنگامي كه آزتك‌ها را فتح كردند، آن را بدست آوردند.

يكي از منابع ادعا مي كند كه توسط هرنان كورتس به اروپاي غربي وارد شده است.

آزتك‌ها شكلات خود را با وانيل نوشيدند و اروپايي‌ها پس از عادت به اين چيزها، اين كار را انجام دادند.

تاريخچه پودر وانيل

تصور مي‌شد كه وانيل چيزي بيش از يك افزودني براي شكلات تا اوايل قرن هفدهم نيست.

زماني كه هيو مورگان، يك آشپز خلاق در استخدام ملكه اليزابت اول،

انواع شيريني‌هاي بدون شكلات و با طعم وانيل را اختراع كرد.

ملكه آن‌ها را مي‌پرستيد.

در قرن بعدي، فرانسوي‌ها از وانيل براي طعم دادن به بستني استفاده مي‌كردند -

اين غذايي بود كه توماس جفرسون در دهه 1780 كشف كرد.

زماني كه وي به عنوان وزير آمريكايي در فرانسه در پاريس زندگي مي‌كرد.

او چنان از اين موضوع به وجد آمد كه دستورالعملي را كه اكنون در كتابخانه كنگره نگهداري مي شود، كپي كرد.

مشخصات پودر وانيل

مشكل وانيل گران بودن آن است.

وانيل دومين ادويه گران قيمت در جهان است (بعد از زعفران) زيرا توليد آن بسيار پر كار است.

وانيل به صورت يك تاك چسبيده رشد مي‌كند.

و طول آن تا 300 فوت مي‌رسد كه از آن گل‌هايي به رنگ زرد مايل به سبز كم رنگ و قطر حدود چهار اينچ مي‌رويد.

اين‌ها در مكزيك، محل زندگي بومي وانيل -

توسط زنبورهاي مليپونا و گاهي اوقات توسط مرغ مگس خوار گرده افشاني مي‌شوند.

گرده افشاني گل ها

هر گل فقط 24 ساعت باز مي‌ماند و پس از آن،

اگر گرده افشاني نشود، پژمرده مي‌شود، مي‌ميرد و روي زمين مي‌ريزد.

[caption id="attachment_32480" align="alignnone" width="833"]فروش پودر وانيل فروش پودر وانيل[/caption]

اگر گرده افشاني موفقيت آميز باشد، ميوه اي به شكل غلاف 6 تا 10 اينچي دراز، پر از هزاران دانه سياه كوچك (دانه‌‌هاي جذاب بستني وانيلي با كيفيت خوب) ايجاد مي‌شود.

امروز حدود 75 درصد وانيل جهان از ماداگاسكار و رئونيون است.

دانه هاي وانيل - كه هنگام برداشت مانند لوبياي رشته‌اي به نظر مي‌رسند -

با رسيدن به صورت جداگانه با دست چيده مي‌شوند و سپس تحت يك فرآيند طولاني مدت و چند مرحله پخت قرار مي‌گيرند.

نه ماه طول مي‌كشد تا غلاف‌ها رسيده و ماهيت طاقت فرساي برداشت و آماده سازي پس از برداشت به اين معني است كه ما در سطح بين المللي وانيل زيادي توليد نمي‌كنيم.

كل توليد در سراسر جهان حدود 2000 تن است.

فروش پودر وانيل در بازار

99٪ عمده محصولات با طعم وانيل موجود در بازار، از ودكا با طعم وانيل گرفته تا ويفرهاي وانيلي و پودينگ وانيل، در واقع حاوي وانيل نيستند.

وانيل يك ادويه خيره كننده و پيچيده و ظريف است.

كه حدس مي‌زند در حدود 250 تا 500 عنصر مختلف عطر و طعم باشد.

برجسته‌ترين آنها وانيلين (4-هيدروكسي-3-متوكسي بنزالدهيد) است كه سنتز آن نسبتاً ساده است.

تهيه پودر وانيل

وانيلين را مي‌توان از مواد پتروشيمي تهيه كرد.

از ليگنين، يك محصول جانبي از صنعت خمير كاغذ و كاغذ ؛ و از اوژنول، جز روغن ميخك.

اين ماده حتي مي‌تواند از كاستوروم، ترشح ملاس مانند از غدد مقعدي مخروط‌ها توليد شود، اگرچه اين مساله منبع جزئي است.

وانيل مصنوعي حداقل بيست برابر ارزان تر از وانيل واقعي است، كه دليل آن اين است كه چرا با توليد سالانه 20000 تن متريال توليد و فروخته مي‌شود.

اگر در حال خوردن چيزي با طعم وانيل و يا استشمام رايحه وانيل هستيد، اين احتمال وجود دارد كه از وانيل مصنوعي لذت مي‌ببريد، نه از وانيل طبيعي.

[caption id="attachment_32484" align="alignnone" width="833"]خريد پودر وانيل خريد پودر وانيل[/caption]

شما با عصاره وانيل آشنا هستيد، اما در مورد پودر وانيل چطور؟

پودر وانيل كه از دانه‌هاي وانيل ساخته شده، داراي طعم وانيل شديدتري نسبت به عصاره وانيل است.

و مي‌تواند نه تنها در دستورهاي پخت بلكه به عنوان يك شيرين كننده طبيعي مورد استفاده قرار گيرد.

خالص ‌ترين شكل پودر وانيل از دانه‌هاي وانيل حاصل مي‌شود.

لوبيا خشك شده و ريز خرد شده است.

اما نوع ديگري از پودر وانيل را نيز در بازار پيدا خواهيد كرد كه در آن قند اضافه مي‌شود.

اين نوع كه قند وانيل ناميده مي‌شود، در فرانسه و مكزيك رواج دارد و در برخي از دستورها به عنوان جايگزين قند معمولي استفاده مي‌شود.

چگونه پودر وانيل درست كنيم

پودر وانيل لوبياي وانيل خالص و بدون تجزيه است كه با خرد كردن دانه‌هاي خشك وانيل تهيه مي‌شود.

اين ماده از عصاره وانيل عطر و طعم قوي‌تري دارد و عطر و طعم وانيلي غني به بدن مي‌بخشد.

فروش پودر وانيل و نحوه طبخ آن

بيشتر دستورها نياز به يك قاشق چاي خوري يا كمتر پودر وانيل دارند.

پودر وانيل خالص ساخته شده از لوبياي وانيل را مي‌توان روي كالاهاي پخته شده مانند كلوچه‌هاي تكه شكلات، دونات يا نان تست براي عطر و طعم شيرين و معطر پاشيد.

آن را به قهوه اضافه كنيد يا از آن براي مخلوط پنكيك خانگي يا وافل استفاده كنيد.

پودر وانيل جايگزين مناسبي براي عصاره وانيل است وقتي كه صحبت از كالاهاي پخته شده كه نمي‌توانند مايعات اضافي را تحمل كنند يا استفاده از روش‌هاي حرارت بالا است.

[caption id="attachment_32481" align="alignnone" width="833"]فروش پودر وانيل فروش پودر وانيل[/caption]

طعم و مزه پودر وانيل ؟

پودر وانيل خالص ساخته شده از لوبياي وانيل داراي طعم و رايحه شديد شيرين، غني، وانيل است.

پودر وانيل ساخته شده با شكر عطر و طعم كمي شيرين‌تري دارد.

لوبياي وانيل كامل در آشپزخانه لوكس است و طعم زيبايي را كه به كاسترد، بستني و كالاهاي پخته مي‌دهند با عصاره قابل مطابقت نيست.

با اين حال، آن‌ها بسيار گران قيمت و يك مرحله اضافي در يك دستور العمل هستند.

مقدار لوبياي وانيلي كه مي‌توانيد از يك غلاف خراشيده تهيه كنيد در مقايسه با هزينه آن، بسيار كم به نظر مي‌رسد.

و وقتي آن‌ها را خراش مي‌دهيد، اگر ببينم چسبيده به تخته برش يا انگشتانم است، خيلي اذيت مي‌شويد. غلاف نيز عطر و طعم زيادي دارد.

بله، مي‌توانيد آن را در يك شيشه قند بچسبانيد و كمي صبر كنيد تا شكربا طعم وانيل داشته باشيد.

اما اگر بتوانيد به راحتي از كل غلاف، بدون هيچ زباله‌اي استفاده كنيد، استفاده از آن به همان راحتي گرفتن يك بطري عصاره است.

جايگزين پودر وانيل

عصاره خالص وانيل آسان‌ترين جايگزين براي پودر وانيل است.

به مقدار بيشتري در دسترس است، اما از آنجا كه پودر وانيل داراي طعم غليظ‌تري است.

از 1 قاشق چاي خوري عصاره به جاي هر ½ قاشق چاي خوري پودر استفاده كنيد.

شما همچنين مي‌توانيد خمير لوبياي وانيل يا لوبياي وانيل را جايگزين كنيد، اگرچه به اندازه عصاره رايج نيستند.

براي جايگزيني ½ قاشق چاي خوري پودر از 1 قاشق چاي خوري رب استفاده كنيد و يا استفاده از 1 لوبيا براي جايگزيني ½ قاشق چاي خوري پودر مناسب است.

از آنجا كه عصاره‌ها از الكل به عنوان حامل رايحه استفاده مي‌كنند.

با تبخير الكل مي‌توان طعم آن را در طي فرآيند پخت از دست داد.

پودر وانيل طعم و رايحه خود را در زير حرارت زياد اجاق حفظ مي‌كند.

استفاده از پودر وانيل هنگامي كه مي خواهيد عطر و طعم وانيل خالص و بدون مايع يا الكل اضافه شده داشته باشيد، استفاده مي‌شود.

فروش پودر وانيل و دستور استفاده از آن

از پودر وانيل در دستورالعمل‌هايي كه خواستار پودر يا عصاره هستند (با استفاده از جايگزين‌هاي فوق) استفاده كنيد.

ذخيره سازي

پودر وانيل به مدت دو سال در محل خشك و خنك و خارج از نور ماندگاري خواهد داشت.

تغذيه و فوايد

پودر وانيل داراي مقادير كمي منيزيم، كلسيم، پتاسيم و منگنز است اما مشخصات آن نيز بسته به اينكه پودر از وانيل خالص ساخته شده يا با شكر، مصرف آن متفاوت است.

در هر صورت، چون بيشتر دستورالعمل‌ها با استفاده از پودر وانيل مقدار كمي را مي‌طلبد، بعيد است كه بر تغذيه روزانه شما تأثير بسزايي بگذارد.

[caption id="attachment_32483" align="alignnone" width="833"]فروش پودر وانيل فروش پودر وانيل[/caption]

فروش پودر وانيل براي لوازم آرايشي

اگر عطر و بوي شيرين پودر وانيل واقعي را دوست داريد، پس پودر وانيل بهترين تركيب آرايشي براي دستور العمل‌هاي آرايشي شماست!

اين پودر وانيل داراي رايحه وانيلي قوي است كه براي ايجاد انواع دستورهاي شگفت انگيز صورت و بدن مناسب است.

اين كه آيا از اين ماده آرايشي براي ايجاد دستور العمل‌هاي طبيعي آرايشي طبيعي استفاده مي‌كنيد يا از رايحه پودر وانيل براي تقويت صابون دست ساز و دستور العمل‌هاي آرايشي استفاده مي‌كنيد.

اين افزودني آرايشي براي محصولات بدن و حمام شما مناسب است!

فروش پودر وانيل

براي خريد پودر وانيل با ما تماس بگيريد.

براي خريد رنگ كارموزين , خريد مترونيد ازول , خريد بنزيل بنزوات به لينك مربوطه مراجعه كنيد.

فروش استئارات منيزيم

فروش استئارات منيزيم

فروش استئارات منيزيم در بازرگاني ساينا ويژن :

يكي از مزاياي خوردن غذاهاي غير فراوري اين است.

كه شما از افزودني‌هاي غذايي بالقوه مضر مانند رنگ‌هاي مصنوعي، گلوتامات منو سديم (MSG) و شيرين كننده‌هاي مصنوعي جلوگيري مي‌كنيد.

با اين حال، حتي در رژيم پالئو، اجتناب از برخي مواد پركننده، غليظ كننده و مواد افزودني بسيار دشوار است.

در حقيقت، بسياري از غذاهاي رايج سرخپوشان حاوي مواد افزودني بيشتري نسبت به همتايان دوران نو سنگي هستند.

به عنوان مثال، شيرهاي مغز دارويي و شير نارگيل اغلب حاوي مواد غليظ كننده‌اي مانند صمغ يا كاراگينان هستند.

در حالي كه شير فروشي كامل مواد غذايي شما بدون مواد افزودني است.

در اين مطالعه، استئارات منيزيم را به عنوان ماده افزودني بررسي مي‌كنيم كه آيا بايد نگران مصرف آن‌ها باشم يا نه.

استئارات منيزيم چيست؟

استئارات منيزيم نمكي است كه هنگامي توليد مي‌شود كه يون منيزيم با دو مولكول استئارت پيوند يابد.

استئارات فقط آنيون استئاريك اسيد است.

استئاريك اسيد يك چربي اشباع شده با زنجيره بلند است...

كه به وفور در گوشت گاو، كره كاكائو، روغن نارگيل و ساير غذاهاي طبيعي وجود دارد.

اين تنها چربي اشباع شده با زنجيره طولاني است ...

كه دانشمندان و پزشكان معتقدند سطح كلسترول را افزايش نمي‌دهد و در نتيجه خطر بيماري قلبي را افزايش نمي‌دهد.

فروش استئارات منيزيم و كاربرد آن

استئارات منيزيم معمولاً در ساخت مكمل‌ها به عنوان "عامل جريان" استفاده مي‌شود...

كه به شما اطمينان مي‌دهد محصولات بدون دردسر كار مي كنند و مواد به نسبت صحيح با هم مخلوط مي‌شوند.

اين ماده را مي‌توان در برخي از مواد آرايشي نيز يافت مي‌شود.

[caption id="attachment_32314" align="alignnone" width="833"]فروش استئارات منيزيم فروش استئارات منيزيم[/caption]

فروش استئارات منيزيم و خطرات احتمالي مصرف آن

1- تأثير بر سلول‌هاي ايمني

يك مطالعه كه بسياري از افراد به عنوان مدركي عليه استئارات منيزيم استفاده كرده‌اند.

آزمايشي در سال 1990 تحت عنوان "مبناي مولكولي براي عملكرد سركوب كننده سيستم ايمني استئاريك اسيد بر سلول‌هاي T" است.

اين موضوع باعث سردرگمي افراد مي‌شود و اما گمان مي‌شود.

كسي كه از اين مطالعه براي استناد به استئارات منيزيم استفاده مي‌كند در واقع آن را نخوانده است.

در اين آزمايش‌، دانشمندان سلول‌هاي T و سلول‌هاي B را از موش جدا كردند.

آن‌ها را در ظرف پتري قرار دادند و آن‌ها را در محلول حاوي استئاريك اسيد (همراه با برخي از اجزاي ديگر) قرار دادند.

آن‌ها مشاهده كردند كه سلول‌هاي T استئاريك اسيد را در غشاي سلول خود قرار داده و در نهايت غشا را به اندازه كافي بي‌ثبات مي‌كنند تا سلول از بين برود.

نگراني ها در خصوص مصرف اين محصول

اين مطالعه هيچ ارتباطي با استئارات منيزيم ندارد.

آن‌ها فقط از استئاريك اسيد قديمي ساده كه در گوشت گاو،

شكلات يا روغن نارگيل وجود دارد، استفاده كردند، بنابراين اين مطالعه به همين راحتي مي‌تواند در برابر آن غذاها استفاده شود.

[caption id="attachment_32317" align="alignnone" width="833"]فروش استئارات منيزيم فروش استئارات منيزيم[/caption]

اگر نگران اين مطالعه هستيد (كه نبايد باشيد)،

منابع استئاريك اسيد بسيار بزرگتري براي نگراني نسبت به استئارات منيزيم موجود در مكمل‌هاي خود داريد.

رابطه استئاريك اسيد با رژيم غذايي

اين مطالعه هيچ ارتباطي با استئاريك اسيد مصرف شده در رژيم غذايي ندارد.

در شرايط عادي، سلول‌هاي T شما با استئاريك اسيد غوطه ور نمي‌شوند.

حتي اگر مقادير فوق انساني روغن نارگيل، پيه و كره كاكائو مصرف كنيد.

حفظ عملكرد غشا

محققان از سلول‌هاي T موش استفاده كردند و در اين حالت نمي‌توان نتايج را براي انسان اعمال كرد.

سلول‌هاي موش استئاريك اسيد را در غشاي خود قرار مي‌دهند زيرا از توانايي اشباع اسيدهاي چرب برخوردار نيستند.

با اين حال، سلول‌هاي T انساني توانايي اشباع اسيدهاي چرب را دارند.

بنابراين حتي اگر سلول‌هاي T خود را با استئاريك اسيد غوطه ور كنيد، آن‌ها مي‌توانند عملكرد غشاي خود را حفظ كنند.

[caption id="attachment_32313" align="alignnone" width="833"]فروش استئارات منيزيم فروش استئارات منيزيم[/caption]

2- نگراني در مورد سموم دفع آفات و ارگانيسم‌هاي اصلاح شده ژنتيكي (GMO)

انتقاد ديگر اين است كه چون استئارات اغلب از روغن دانه پنبه گرفته مي‌شود، مي‌تواند به آفت كش‌ها آلوده شود.

به خاطر داشته باشيد كه استئارات منيزيم يك ماده كاملاً تصفيه شده است.

و قبل از مصرف در مكمل‌ها، يك فرآيند تصفيه فشرده را طي مي‌كند.

تا كنون، هيچ گزارشي وجود نداشته كه نشان دهد.

استئارات منيزيم مقادير قابل توجهي از باقي مانده سموم دفع آفات را حفظ كند.

در مورد اين نگراني كه روغن دانه پنبه اغلب از نظر ژنتيكي اصلاح مي‌شود.

منبع چربي خام نبايد در شكل نهايي استئارات تفاوتي ايجاد كند.

استئاريك اسيد يك مولكول 18 كربني با ساختار شيميايي خاص است.

كه خواه اسيد استئاريك از يك گياه پنبه اصلاح شده ژنتيكي يا يك شكلات Hershey’s تهيه شده باشد.

3- تأثير بر مواد مغذي و جذب دارو

انتقاد ديگر اين است كه استئارات منيزيم ممكن است جذب مواد مغذي را مهار كند.

يك مطالعه in vitro كه در سال 2007 انجام شد نشان داد كه قرص‌هاي حاوي استئارات منيزيم با قرارگيري در آب معده مصنوعي،

كندتر از قرص‌هاي بدون استئارات منيزيم حل مي‌شوند.

نويسندگان مطالعه نتيجه گرفتند كه براي تعيين اينكه آيا اين يافته از نظر عملي اهميت دارد، به مطالعات in vivo نياز است.

با اين حال، يك مطالعه قبلي نشان داد كه اگرچه استئارات منيزيم مدت زمان حل شدن دارو را افزايش مي‌دهد.

اما هيچ تأثيري در فراهمي زيستي كلي ندارد.

همانطور كه توسط سطح خون دارو در افراد مورد آزمايش ثابت مي‌شود.

بعلاوه، مطالعه ديگري نشان داد كه ميزان استئارات منيزيم به هيچ وجه بر انحلال قرص تأثير نمي‌گذارد.

همه اين اطلاعات نشان مي‌دهد كه اگرچه استئارات منيزيم در برخي شرايط ممكن است...

بر ميزان انحلال قرص تأثير بگذارد، اما بر فراهمي زيستي كلي دارو يا مكمل تأثير نمي‌گذارد.

[caption id="attachment_32315" align="alignnone" width="833"]فروش استئارات منيزيم فروش استئارات منيزيم[/caption]

4- بيوفيلم‌ها

اين ادعا در چند مكان در اينترنت ظاهر مي‌شود، بنابراين به طور خلاصه به آن مي‌پردازيم.

برخي از منتقدان استئارات منيزيم ادعا مي‌كنند كه مي‌تواند باعث ايجاد بيوفيلم‌هاي مضر در روده شود.

(بيوفيلم ها جوامع بي‌تحركي از باكتري‌ها هستند كه هنگام چسبيدن باكتري‌ها به يك سطح و توليد ماتريس پلي‌ساكاريد تشكيل مي‌شوند.)

به نظر مي‌رسد اين ادعا بر اين اساس است كه كف صابون حاوي منيزيم و كلسيم استئارات است.

بنابراين آن‌ها اصرار دارند كه همانطور كه كف صابون روي سينك ظرفشويي يا دوش شما فيلم ايجاد مي‌كند، استئارات منيزيم نيز روي روده شما فيلم ايجاد مي‌كند.

بايد كاملاً واضح باشد كه لومن روده محيط بسيار متفاوتي از درب دوش است.

اما به نظر مي‌رسد برخي از افراد هنوز نگران اين موضوع هستند.

مطمئن باشيد، هيچ دليلي قابل تصور وجود ندارد كه اين اتفاق بيفتد.

و حتي يك مقاله علمي وجود ندارد كه حتي به اين احتمال اشاره كرده باشد.

5- فروش استئارات منيزيم و آلرژي هاي انساني

مطالعه‌اي در سال 2012 تحت عنوان "استئارات منيزيم:

يك ماده حساسيت زاي دست كم گرفته شده" در مورد يك زن 28 ساله گزارش كرد كه واكنش آلرژيك به استئارات منيزيم داشت و منجر به كهير شد.

آلرژي به منيزيم يا استئارات بسيار بعيد به نظر مي‌رسد.

اما نيازي به گفتن نيست كه اگر پس از مصرف استئارات منيزيم دچار كهير (يا واكنش آلرژيك ديگري) مي‌شويد، احتمالاً بايد در آينده از مصرف آن جلوگيري كنيد.

[caption id="attachment_32316" align="alignnone" width="833"]خريد استئارات منيزيم خريد استئارات منيزيم[/caption]

6- فروش استئارات منيزيم براي مواد آرايشي

استئارات منيزيم در صنايع آرايشي و بهداشتي كاربردهاي مختلفي دارد:

اين ماده يك ماده آنتي كيك، ماده حجيم كننده، رنگ دهنده و غيره است.

در بانك اطلاعات لوازم آرايشي پوست عميق مربوط گروه كاري محيط زيست، استئارات منيزيم به عنوان "كم خطر" علامت گذاري شده است...

اگرچه ذكر شده است كه اطلاعات محدودي در مورد اين ماده موجود است.

بنابراين، آيا استئارات منيزيم براي شما بي‌خطر است يا مضر؟

به عنوان نكته آخر، يك مطالعه بر روي موش نشان داد...

كه براي شروع اثرات سمي بايد روزانه 2500 ميلي گرم استئارات منيزيم به ازاي هر كيلوگرم وزن بدن مصرف كنيد.

اين بدان معناست كه يك فرد 150 پوندي مجبور است 170،000 ميلي گرم در روز مصرف كند.

كه بسيار فراتر از هر مقدار است كه در مكمل‌ها با آن روبرو مي‌شويد.

به طور كلي، شواهد علمي براي اثبات ادعاهاي عليه استئارات منيزيم وجود ندارد.

و مقادير كمي كه در مكمل‌ها يافت مي‌شود، نبايد براي اكثر مردم مشكل ساز شود.

فروش استئارات منيزيم

براي خريد استئارات منيزيم با ما تماس بگيريد.
براي خريد مونو استايرن, خريد نمك راشل , خريد هيدرويديك اسيد به لينك مربوطه مراجعه كنيد.