فروش پودر تخم مرغ

واردات انواع روغن

حبه آلو خانگی در میوه خشک
کاربرد و خرید سوکرالوز
مراحل تولید و فروش میوه خشک خانگی
مزایای قوطی 6 در 6 و تنوع در کاربرد آن
مزایای قوطی 9*9 و کاربرد آن
مزایای قوطی گالوانیزه 8080
جمعه ۱۸ آبان ۰۳

فروش پودر تخم مرغ

 فروش پودر تخم مرغ

فروش پودر تخم مرغ در بازرگاني ساينا ويژن :

تخم مرغ يك وسيله اصلي آشپزخانه است.

از آن‌ها مي‌توان يك صبحانه عالي، شيريني، نان درست كذد.

مخلوط پيچيده پروتئين‌ها و چربي‌ها بسياري از غذاها را امكان پذير مي‌كند.

به همين دليل تخم مرغ‌ها نه تنها خوراكي بلكه يك تركيب باورنكردني قلمداد مي‌شوند.

در طول تاريخ، تخم مرغ يكي از كامل‌ترين مواد غذايي در نظر گرفته شده است.

فقط يك تخم مرغ منبع خوبي از 14 ويتامين و مواد معدني مانند كولين، لوتئين، ويتامين‌هاي A، D، K2، فسفر، سلنيوم و پتاسيم است.

تخم مرغ به دليل پروتئين قابل هضم بسيار مفيد است.

خواص پودر تخم مرغ

تخم مرغ كامل يك ماده غذايي بسيار مغذي است.

كه نمايه اي منحصر به فرد ارائه مي دهد و سطحي از تغذيه را كه در هر ماده غذايي ديگر سخت يافت مي شود ارائه مي‌دهد.

تخم مرغ تركيب كاملي از پروتئين با كيفيت بالا با مشخصات اسيد آمينه كامل و متعادل و چربي هاي بسيار مغذي با مشخصات اسيد چرب منحصر به فرد ارائه مي دهد.

هنگام استفاده از تخم مرغ تازه دو نگراني اصلي وجود دارد.

//اولين مورد يك مسئله طولاني است كه مي‌تواند شما را از خوردن برخي غذاهاي ساخته شده با تخم مرغ خام باز دارد.

[caption id="attachment_32742" align="alignnone" width="833"]فروش پودر تخم مرغ فروش پودر تخم مرغ[/caption]

آن انحراف ناخوشايند كه به عنوان بيماري ناشي از غذا شناخته مي‌شود.

هنگام مصرف تخم مرغ خام هميشه نگراني براي سالمونلا وجود دارد.

دوم نگراني روزافزون بسياري از افراد - ضايعات غذا است.

وقتي يك دستورالعمل فقط سفيد يا زرده را مي‌خواهد، نيمه ديگر اغلب هفته‌ها در يخچال مي‌ماند تا فاسد شود زيرا ما "آن را براي بعد ذخيره مي‌كنيم".

خوشبختانه راه بهتري وجود دارد (هميشه راه بهتري وجود دارد).

پودرهاي تخم مرغ، اعم از زرده، سفيده يا حتي تخم مرغ كامل پاستوريزه هستند و مي‌توانند در هر دستورالعمل جاي تخم مرغ‌هاي تازه را بگيرند.

تأثير پردازش غذا بر روي اجزاي تخم مرغ طي فرايند خشك كردن

تخم مرغ به عنوان يك ماده غذايي كامل شناخته مي‌شود-

زيرا حاوي تمام مواد مغذي حياتي (ليپيدها، پروتئين ها، مواد معدني و ويتامين ‌ها) است-

كه براي حفظ زندگي ضروري هستند و نقش مهمي در بازار مصرف مواد غذايي دارد.

براي پاسخگويي به تقاضاي زياد محصولات تخم مرغ فرآوري شده، در فن آوري فرآوري تخم مرغ بهبود يافته است.

تغييرات در ساختار پروتئين تخم مرغ

فرآوري محصولات تخم مرغ منجر به دناتوره شدن پروتئين مي‌شود.

يعني تغييراتي در ساختار پروتئين تخم مرغ.

در طي فرآيند دناتوراسيون، ساختار پروتئين از بين مي‌رود و زنجيره‌هاي پلي پپتيدي از طريق فضايي در پيوندهاي غيركوالانسي و پروتئين هيدروژن مورد بازآرايي قرار مي‌گيرند.

فرآيند دناتوراسيون

فرآيند دناتوراسيون هيچ تأثيري بر ساختار اوليه ندارد.

در حالي كه در ساختارهاي ثانويه، سوم و چهارم تغييرات ساختاري خاصي وجود داشته است.

اين پروتئين‌هاي دناتوره شده يا تا حدي دناتوره شده در توليد محصولات تخم مرغ مفيد هستند-

زيرا در توانايي‌هاي امولسيون، تشكيل كف تخم مرغ و افزايش طعم خوشمزه و قابل هضم مفيد هستند.

در پروتئين‌هاي تخم مرغ، به ويژه حالت ميانه ​​اووالبومين تا حدي دناتوره شده و فشردگي اوليه آن‌ها را حفظ مي‌كند.

با اين حال، در حين فرآوري، از دناتوراسيون پروتئين تخم مرغ بايد اجتناب شود.

با افزايش زمان نگهداري، تغييرات شيميايي مختلفي در تركيب تخم ايجاد مي‌شود.

به دليل افزايش سن، تغيير عمده تخم مشخص شده است.

يعني افزايش PH از 6.6 به 9.5 آلبومين، غشا ويتامين ضعيف مي‌شود -

كه باعث تخريب ساختار ژل، اكسيداسيون ليپيدها در زرده تخم مرغ و از دست دادن آب از پوسته تخم مرغ، و اين عوامل باعث تغييرات برگشت ناپذير در محصولات تخم مرغ مي‌شود.

با افزايش زمان نگهداري، آلبومين آبكي مي‌شود و خواص ژل شدن را بيشتر خراب مي‌كند.

[caption id="attachment_32744" align="alignnone" width="833"]فروش پودر تخم مرغ فروش پودر تخم مرغ[/caption]

بهبود عملكرد  و فروش پودر تخم مرغ

افزايش دما و زمان ذخيره سازي منجر به همجوشي گرانول‌ها مي‌شود.

گزارش‌ها و مطالعات متعددي براي بهبود عملكرد تخم مرغ در محصولات تخم مرغ با اصلاح تجمع و دناتوراسيون پروتئين ‌هاي تخم مرغ گزارش شده است.

اصلاح شيميايي در مواد جامد سفيد تخم مرغ اسپري شده مي‌تواند با استفاده از كربوكسيلاسيون از يك طرف، خاصيت كف سازي را بهبود بخشد.

در حالي كه از طرف ديگر سوكسيناسيون توانايي كف كردن را كاهش مي‌دهد.

هيدروليز آنزيمي، مانند پپسين و پاپائين، توانايي كف زدن پروتئين سفيد تخم مرغ در آلبومين تخم مرغ را بهبود مي‌بخشد.

خواص امولسيون كننده همچنين مي‌تواند با استفاده از خشك كردن اسپري و يخ زدگي تخم مرغ بهبود يابد

خواص ژلاسيون و امولسيون را مي‌توان با افزودن كربوهيدرات به مولكول‌هاي پروتئين تخمك بهبود بخشيد.

دماي بالا و پايين هر دو تأثير قابل توجهي بر خصوصيات عملكردي پودر تخم مرغ دارند.

[caption id="attachment_32743" align="alignnone" width="833"]خريد پودر تخم مرغ خريد پودر تخم مرغ[/caption]

اثرات گرما بر تخم مرغ

دناتوراسيون پروتئين معمولاً در اثر گرما ايجاد مي‌شود.

هموستاز ترموديناميكي پروتئين‌هاي طبيعي با افزايش انرژي آزاد حاصل از پيوندهاي بين و درون مولكولي با دادن عمليات حرارتي به پروتئين كروي، آشفته مي‌شود.

براي كاهش آلودگي ناشي از باكتري‌ها در هنگام توليد تخم مرغ تجاري، معمولاً عمليات حرارتي براي بدست آوردن محصولات مطلوب اعمال مي‌شود.

برخي از پروتئين‌هاي تخم در اثر گرما از بين مي‌روند و بنابراين نياز به توسعه فن آوري‌هاي جديد براي به حداقل رساندن اين اثرات مضر است.

هنگامي كه زرده تخم مرغ تحت عمليات حرارتي قرار گيرد، تغييراتي در ليپوپروتئين‌ها ايجاد مي‌شود.

گرمايش بيش از 65 درجه سانتيگراد منجر به افزايش گرانروي مي‌شود در حالي كه افزايش بيشتر دما (70 درجه سانتيگراد) منجر به انعقاد زرده مي‌شود.

اين دماي بالا باعث دناتوراسيون ليپوويتلين و LDL مي‌شود.

پروتئين هاي پودر تخم مرغ

پروتئين‌هاي زرده دناتوره شده با تشكيل يك شبكه پيوند خورده قادر به تشكيل ژلاسيون حرارتي هستند.

پروتئين‌هاي پلاسما نسبت به پروتئين‌هاي گرانول حساس‌ترند و بالعكس، زيرا برخي از لايو تين‌ها و فسويتين (پروتئين گرانول) حساسيت كمتري به عمليات حرارتي دارند.

سفيد تخم مرغ نقشي اساسي در صنايع غذايي دارد.

با گرم شدن، آلبومين تخم مرغ با انجام انعقاد و ژل شدن، كف، ظرفيت امولسيون و حلاليت آب محصولات غذايي را بهبود مي‌بخشد.

اوآلبومين و كونالبومين اصلي‌ترين پروتئين هستند كه قابليت انعقاد پذيري حرارت زيادي را نشان مي‌دهند.

آلبومين در سطح ژل شفاف در دماي 63-70 درجه سانتي گراد تغيير مي‌كند-

در حالي كه دماي بيشتر از 66 درجه سانتيگراد باعث تغيير آلبومين مي‌شود وربه يك لخته سفيد تبديل مي‌شود.

دناتوره شدن تخم مرغ

اوآلبومين، كونالبومين و ليزوزيم در دناتوره شدن كامل تخم مرغ به ترتيب به 64.5٪، 16.8٪ و 3.7٪ كمك مي‌كنند.

دماي دناتوراسيون كونالبومين حدود 57 درجه سانتي گراد است و پروتئين داراي كمترين پايداري در برابر حرارت محسوب مي‌شود.

دماي دناتوراسيون اوآالبومين، گلوبولين‌ها و ليزوزيم زياد است.

يعني در حدود 70 درجه سانتي گراد.

مقدار قابل توجهي از پروتئين‌هاي ساختار ثانويه در سفيده تخم مرغوب شده، وجود دارد كه با اتصال دي سولفيد شبكه‌اي بهم پيوسته را تشكيل مي‌دهند.

خواص كف كنندگي آلبومين تخم مرغ به ساختار كف و اسفنجي در محصولات غذايي مختلف مانند موس و مرنگ كمك مي‌كند.

فوم چيست ؟

فوم يك سيستم پيچيده است كه در آن حباب‌هاي هوا توسط فيلم‌هاي سطحي به دام مي‌افتند.

هوا طي فرآيندهاي هم زدن به محلول‌هاي پروتئيني وارد مي‌شود و منجر به دناتوره شدن پروتئين‌ هاي تخم مي‌شود.

توانايي كف سازي پروتئين‌هاي سفيده براي اووموسين بالاترين، براي گلوبولين‌ها كمترين و براي اووترانسفرين، اووموكوئيد، اوآلبومين و ليزوزيم‌ها متوسط ​​است.

دناتوراسيون جزئي برگشت پذير اوآلبومين در حالت گوي مذاب با بهبود آبگريزي سطح و انعطاف پذيري، خواص كف را بهبود مي‌بخشد.

اين منجر به افزايش ويسكوزيته و كاهش فعاليت كف در حين پاستوريزاسيون سفيد تخم مرغ در دماي 60 درجه سانتيگراد به دليل دناتوراسيون تخم ترانسفرين مي‌شود.

پاستوريزاسيون بر خصوصيات فيزيكي آلبومين تخم مرغ مانند خواص دي الكتريك و درجه حرارت ژل شدن تأثير مي‌گذارد.

[caption id="attachment_32748" align="alignnone" width="833"]فروش پودر تخم مرغ فروش پودر تخم مرغ[/caption]

اثرات انجماد بر تخم مرغ

فرآورده‌هاي تخم مرغ (تخم مرغ خشك شده، تخم مرغ منجمد) از سفيده و زرده مايع ساخته مي‌شوند كه منجمد مي‌شوند.

پس از يخ زدايي تخم‌هاي منجمد و از دست دادن آب تخم‌هاي منجمد، مخلوط تجمع يافته، ناهمگن شده و تحت ژل شدن قرار مي‌گيرد.

اجزاي تشكيل دهنده زرده تخم مرغ و آلبومين، ژل شدن مخلوط تخم مرغ را تعيين مي‌كند.

انجماد باعث اختلال در سيستم سه بعدي تخم كامل مي‌شود و بنابراين باعث تغيير در خصوصيات كلوئيدي مي‌شود.

اين باعث افزايش كشش سطح و گرانروي مي‌شود، بنابراين منجر به تغييرات عمده‌اي در محصولات تخم مرغ مي‌شود.

فوايد پودر تخم مرغ

خواص عملكردي مخلوط تخم مرغ هيچ اثر قابل توجهي به دليل انجماد ندارد.

ذخيره و انجماد زرده تخم مرغ ويسكوزيته آن را افزايش مي‌دهد، كه منجر به ژل شدن مي‌شود و اين غير قابل برگشت است.

دما و سرعت انجماد و ذوب شدن در مقايسه با سرعت بالاي انجماد و ابرخنك شدن، نقش عمده‌اي در ژلاتاسيون زرده دارد.

LDL‌ها در اثر انجماد تغيير كرده و تحت ژل شدن قرار مي‌گيرند.

افزودن ساكارز و نمك مي‌تواند با سركوب نقطه انجماد و در نتيجه جلوگيري از دناتوراسيون پروتئين ليپوپروتئين با افزايش سطح انحلال، باعث ژله شدن زرده تخم مرغ شود.

تشكيل بلورهاي يخ در هنگام انجماد منجر به تجمع دناتوراسيون ليپوپروتئين‌ها مي‌شود.

پيش درماني‌ها، مانند مواردي كه داراي آنزيم هاي ليپوليتيك و پروتئوليتيك هستند، مي‌توانند مانع ژل شدن ناشي از انجماد شوند.

تغيير شكل و آسيب فيزيكي غشاي ويتلين به دليل تشكيل بلورهاي يخ در سردخانه رخ مي‌دهد و خاصيت ارتجاعي خود را از دست مي‌دهد.

ذخيره آلبومين تخم مرغ يخ زده در دماي 16 درجه سانتيگراد به مدت 3 ماه منجر به كاهش توانايي كف كردن، احتمالاً به دليل دناتوره شدن پروتئين‌ها مي‌شود.

اووترانسفرين و اوآلبومين حساس‌ترين پروتئين سفيد تخم مرغ در مورد ايجاد تغييرات در هنگام انجماد هستند.

فروش پودر تخم مرغ در بازرگاني ساينا ويژن :

تخم مرغ يك غذاي كامل است، منبع عالي پروتئين با كيفيت، ويتامين‌ها، مواد معدني و عوامل محافظت كننده بي‌شمار است.

رشد قابل توجهي در استفاده از تخم مرغ و محصولات آن‌ها در سراسر جهان وجود داشته است.

شواهد علمي ثابت كرده است كه تخم مرغ يك غذاي درماني و پيشگيرانه در برابر بيماري‌هاي مزمن و عفوني است.

در سطح جهان تخم مرغ بيشتر به صورت خام استفاده مي‌شود.

و همچنين به محصولات كم آب به عنوان مثال پودر تخم مرغ و محصولات ويژه تخم مرغ تبديل مي‌شود.

توليد پودر تخم مرغ در اواخر دهه 1980 به دليل افزايش مصرف و تقاضاي محصولات پايدار با كاربردهاي متنوع آغاز شد.

ترجيحاً به دليل خاصيت جابجايي و نگهداري آسان همراه با قيمت پايين، توسط سازندگان مواد غذايي استفاده مي‌شود.

با توجه به مزاياي تغذيه‌اي و درماني و در دسترس بودن پودر تخم مرغ موجود براي برنامه‌هاي غذايي متنوع،

استفاده از تخم مرغ و محصولات تخم مرغ در زندگي روزمره بايد افزايش يابد تا با مشكلات كمبود كالري و پروتئين در سراسر جهان مقابله شود.

فروش پودر تخم مرغ

براي خريد پودر تخم مرغ با ما تماس بگيريد.

براي خريد گلوكونات پتاسيم , خريد اريتريتول , خريد سولفيت سديم به لينك مربوطه مراجعه كنيد.فروش تيواوره

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.