فروش ناتامايسين
فروش ناتامايسين در بازرگاني ساينا ويژن :
ناتامايسين يك تركيب ضد ميكروبي است-
كه به طور طبيعي وجود دارد و به طور كلي توسط باكتري Streptomyces natalensis توليد ميشود.
با توجه به وضعيتي كه به عنوان ايمن (GRAS) شناخته ميشود.
توسط اتحاديه اروپا به عنوان يك ماده نگهدارنده طبيعي در نظر گرفته ميشود (EEC شماره 235).
ناتامايسين معمولاً در غلظت هاي بين 1 تا 10 ميلي گرم در ليتر استفاده ميشود.
ناتامايسين همچنين به عنوان پيمارسين يا تنكتين شناخته ميشود يك ضد ميكوب پلي ان ماكروليد است -
كه با تخمير غوطه ور سويههاي اكتينومايستها و ساير گونههاي نزديك به هم توليد ميشود.
به دلايل خاصيت ذاتي آن كه براي انسان بيخطر است، به طور گستردهاي در برابر مخمر و كپك استفاده ميشود.
به دليل عمل انتخابي كه دارد، عمده كاربردهاي ناتامايسين به عنوان يك ماده نگهدارنده زيستي در غذاهاي تخمير شده باكتري ديده شده است-
زيرا هيچ فعاليت ضد باكتريايي از خود نشان نميدهد.
بنابراين، ميتوان از آن در سطح پنير و گوشتهاي تخمير شده يا در ماست، كرمهاي تخمير شده و محصولات مشابه استفاده كرد.
فروش ناتامايسين و ويژگي هاي اين ماده
در غلظتهاي كم موثر است، داراي فعاليت طيف گستردهاي است.
فاقد توسعه مقاومت است، هيچ تأثير منفي بر كيفيت محصولات غذايي ندارد و مدت زمان عملكرد طولاني دارد.
ويژگي آمفوتريك ناتامايسين حلاليت كم آن در اكثر حلالها است.
[caption id="attachment_32576" align="alignnone" width="833"]
فروش ناتامايسين[/caption]در مقادير PH شديد (زياد يا پايين)، ناتامايسين كاملاً محلول است-
كه ميتواند براي بهينه سازي / كنترل در دسترس بودن ناتامايسين فعال استفاده شود.
تحت اين شرايط، ناتامايسين داراي فعاليت ضد ميكروبي شديدي است اما به سرعت تجزيه ميشود.
بنابراين، چنين راه حلهايي ممكن است در صورت آلودگي شديد مفيد باشند، اما در شرايط بهداشتي طبيعي، ارزش افزودهاي در اين روش وجود ندارد.
فروش ناتامايسين و خواص شيميايي، فيزيكي
ساختار ناتامايسين را ميتوان با استفاده از طيف سنجي پروتون و C NMR13 (رزونانس مغناطيسي هستهاي) تعيين كرد.
وزن مولكولي ناتامايسين 75/665 با فرمول تجربي C33H47NO13 است.
[caption id="attachment_32574" align="alignnone" width="833"]
فروش ناتامايسين[/caption]شماره رجيستري CAS آن 7681-93-8 است.
نقطه ايزوالكتريك ناتامايسين 6.5 است.
اين ماده يك پودر سفيد يا سفيد خامهاي است كه تقريباً هيچ بو و طعمي ندارد.
سوسپانسيونهاي ناتامايسين و جامد ناتامايسين در برابر حرارت كاملاً پايدار هستند.
حتي گرمايش چندين ساعته در دماي 100 درجه سانتيگراد فقط باعث كاهش جزئي فعاليت آن ميشود.
ناتامايسين در حلالهاي آلي قطبي محلول است، مانند اسيد استيك گلاسيال و دي متيل فرم آميد،
كمي در متانول محلول است و عملا در روغنهاي چرب و معدني و آب حل نميشود.
فروش ناتامايسين و ميزان حلاليت آن
در محلولهاي آبي، حلاليت آن تقريباً ppm 40 است.
سوسپانسيون حاوي 0.5٪ ناتامايسين در pH 6.5 به سختي در تاريكي فعاليتي را در دماي اتاق از دست ميدهد-
كه ثابت ميكند سوسپانسيونهاي آبي خنثي ناتامايسين نيز بسيار پايدار هستند.
ناتامايسين حلاليت كمي در آب دارد (40 ميلي گرم در ميلي ليتر)،
اما اين حلاليت كم در تيمارهاي سطح مواد غذايي يك مزيت محسوب ميشود زيرا تضمين ميكند-
در صورت نياز، مواد نگهدارنده در سطح مواد غذايي باقي بماند، نه اينكه به درون غذاها نفوذ كند.
فرم بيآب ناتامايسين
ميتوان آن را با خشك كردن تري هيدرات در خلا در دماي اتاق بر روي پنتا اكسيد فسفر تهيه كرد.
فرم بيآب آن ناپايدار است.
در صورت نگهداري به مدت 48 ساعت در شرايط بهينه 15٪ از فعاليت خود را از دست ميدهد.
با اين حال، اگر در زير نيتروژن يا در دماي پايين ذخيره شود، پايدارتر است.
پايداري ناتامايسين
نمكهاي باريم و كلسيم ناتامايسين و يك شكل كريستالي جديد، همچنين يك تري هيدرات، نيز مورد مطالعه قرار گرفته است.
پايداري تري هيدرات جديد كمتر از پايداري نوع معمولي است.
نمكها به شكل جامد پايدار هستند اما پس از تماس با آب، آنها به سرعت حل ميشوند و به تري هيدرات منظمتر تبديل ميشوند.
در اصل، ميتوان از اين پديده براي بدست آوردن يك آماده سازي بسيار فعال از ناتامايسين محلول براي مدت زمان كوتاهي استفاده كرد.
فروش ناتامايسين و نحوه عملكرد آن
به نظر ميرسد كه ناتامايسين يك اثر همه يا هيچ است، كه غشاي سلول را بدون آسيب قبلي قابل توجه از بين ميبرد.
غشاي سلولي يوكاريوتي داراي ليپيدها، فسفوليپيدها، پروتئينها و استرولها (ارگوسترول) است كه در آن استرولها نقش مهمي در عملكرد انتخابي داروهاي ضد ميكروبي پلي ان دارند.
ناتامايسين ميل زيادي به ارگوسترول دارد و به طور برگشت ناپذيري به ارگوسترول موجود در غشاي سلول قارچ متصل ميشود.
اين اتصال منجر به تشكيل مجموعه پلي ان - استرول ميشود كه منجر به نشت سريع يونهاي اساسي و پپتيدهاي كوچك با تغيير ميزان نفوذ پذيري غشا ميشود.
[caption id="attachment_32573" align="alignnone" width="833"]
فروش ناتامايسين[/caption]فروش ناتامايسين براي شرايط آزمايشگاهي
اگرچه فعاليت عليه قارچها به دوز مربوط است، ناتامايسين عمدتا قارچ كش است.
ناتامايسين در شرايط آزمايشگاهي در برابر باكتريهاي گرم مثبت يا گرم منفي موثر نيست.
جهشهاي بيوسنتز استرول مخمر اهميت پيوندهاي دوگانه در حلقه B ارگسترول را براي اثر متقابل ناتامايسين-
ارگسترول و بلوك متوالي رشد قارچ نشان نداده و نفوذ پذيري غشاء پلاسماي مخمر را تحت تأثير قرار نداده است.
همانطور كه اخيراً نشان داده شده است، ناتامايسين از طريق مهار فوري اسيد آمينه و انتقال گلوكز از غشا پلاسما، از رشد مخمر و قارچ جلوگيري ميكند.
اين عامل مربوط به مهار خاص و قابل برگشت ارگوسترول از پروتئينهاي انتقال دهنده غشا است.
[caption id="attachment_32577" align="alignnone" width="833"]
فروش ناتامايسين[/caption]فروش ناتامايسين و كاربرد آن
در غذاهاي لبني
ناتامايسين در صنايع غذايي به عنوان مانعي در برابر رشد قارچ در محصولات لبني،
گوشتي و ساير غذاهايي كه روي سطح محصول باقي مانده و به سختي به محصول نفوذ ميكند...
استفاده ميشود و اين باعث تمايز آن از ساير مواد نگهدارنده ميشود.
براي تيمار سطحي پنير، ناتامايسين معمولاً به عنوان پوشش و به عنوان ماده آغشته يا پاشش استفاده ميشود-
يا ميتواند به عنوان يك روش درماني جايگزين به نمك اضافه شود.
كاربرد موفقيت آميز ناتامايسين تقريباً روي هر نوع پنيري وجود دارد.
در حفظ پنيرهاي نرم و بدون اثرات مضر روي رسيدن موثر بود.
پنير گالوتيري (پنير سنتي يونان)، هنگامي كه با ناتامايسين و نيسين درمان ميشود-
نه تنها رشد كپكها و مخمر را مهار ميكند بلكه باعث ماندگاري ويژگيهاي محصول (> 28 روز) در مقايسه با نمونه شاهد (14-15 روز) ميشود.
فروش ناتامايسين و استفاده از آن در غذاهاي تخمير شده
ناتامايسين همچنين ميتواند به كنترل فساد زيتون سفرهاي تازه بسته بندي شده يا درمان شده ناشي از مخمر كمك كند.
مطالعات نشان داد كه ناتامايسين در غلظتهاي پايين ميتواند به ترتيب از حضور سه گونه مخمر كه به طور گسترده در زيتون سفرهاي وجود دارد.
به ترتيب در حضور غلظت كم و زياد اسيد سيتريك و كلريد سديم، جلوگيري كند.
مشاهدات مشابه در زيتون سياه مشاهده شد.
ناتامايسين (160 ميلي گرم در ليتر) رشد Aspergillus flavus روي زيتون كامل را به مدت 21 روز در دماي 15 درجه سانتيگراد و به مدت 7 روز در رب زيتون مهار كرد.
همچنين، افزودن ناتامايسين ميتواند فساد غذاهاي اسيدي توسط ساكارومايسس سرويزيه شود كه با درمان هاي حرارتي ملايم تركيب شود، را به تعويق بياندازد.
فروش ناتامايسين در بسته بندي ضد ميكروبي
بستههايي با فعاليت ضد ميكروبي بر اساس ترشح مواد نگهدارنده، نوعي اميدوار كننده از سيستمهاي بسته بندي فعال قابل استفاده در فرآوري مواد غذايي را ارائه ميدهند.
در اين زمينه، فيلم هاي بسته بندي پليمري كه نايسين و ناتامايسين آزاد ميكنند.
رشد ميكروارگانيسمهاي شاخص را هنگام استفاده بر روي پنير سطح رسيده، مهار ميكنند، بنابراين يك عامل ضد ميكروبي قوي ميباشد.
فيلمهاي خوراكي توليد شده از ايزوله پروتئين آب پنير (WPI) و گليسرول،
از جمله تركيب اسيد لاكتيك و اسيد پروپيونيك (PRO)، كيتوليگوساكاريدها (غير مجاز مي باشد) با مگاوات اسمي 3 كيلو دالتون و ناتامايسين به عنوان عوامل ضد ميكروبي،
ميتوانيد درجات مختلفي از اثربخشي را در برابر چندين ميكروارگانيسمها را هدف قرار دهيد.
[caption id="attachment_32575" align="alignnone" width="833"]
خريد ناتامايسين[/caption]نتيجه
خسارات اقتصادي ناشي از فساد و خطرات بهداشتي مرتبط با رشد كپكهاي بيماري زا يا توليد كننده مايكوتوكسين از موضوعات مهم هستند.
ناتامايسين داراي وضعيت GRAS و سابقه طولاني استفاده ايمن در جلوگيري از رشد قارچ در سطح مواد غذايي و نوشيدنيهاي مختلف است.
اين يك ماده ضد ميكروبي قوي است كه براي غلبه بر مشكل فساد قارچ، كه باعث كاهش ماندگاري مواد غذايي ميشود، استفاده ميشود.
بنابراين، ميتواند فرصتي شگرف براي پيشرفت در زمينه حفظ و ايمني مواد غذايي فراهم كند.
علاوه بر اين، كاربردهاي گستردهاي در درمانهاي پزشكي پيدا كرده است.
فروش ناتامايسين
براي خريد ناتامايسين با ما تماس بگيريد.
براي خريد كربنات باريم , خريد دناتونيوم بنزوات , خريد كاپريليك اسيد به لينك مربوطه مراجعه كنيد.
- چهارشنبه ۰۸ بهمن ۹۹ ۱۲:۰۳ ۷۳ بازديد
- ۰ نظر