فروش سوكرالوز
فروش سوكرالوز و مصرف آن با مورد زير اثرگذار است:
پخت
سلامت روده
اثرات بر وزن
ايمني
مقادير زياد قند اضافه شده مي تواند اثرات مضر بر متابوليسم و سلامت كلي شما بگذارد.
به همين دليل ، بسياري از افراد به سمت شيرين كننده هاي مصنوعي مانند سوكرالوز
روي مي آورند.
خريد سوكرالوز و اثرات شيرين كننده
با اين حال ، در حالي كه مقامات ادعا مي كنند كه مصرف سوكرالوز از بي خطر است ، برخي از مطالعات آن را به مشكلات بهداشتي مرتبط كرده اند.
اين مقاله نگاهي عيني به سوكرالوز و اثرات سلامتي - خوب و بد - دارد.
سوكرالوز (اسپلندا) چيست؟
سوكرالوز يك شيرين كننده مصنوعي با كالري صفر است و اسپلندا رايج ترين محصول مبتني بر سوكرالوز است.
سوكرالوز از قند در يك فرايند شيميايي چند مرحله اي ساخته مي شود كه در آن 3 گروه هيدروژن-اكسيژن با اتم هاي كلر جايگزين مي شوند.
در سال 1976 كشف شد كه دانشمند كالج انگليسي دستورالعمل هاي نادرست در مورد آزمايش يك ماده را اشتباه گرفت. در عوض ، او آن را چشيدن و فهميد كه خيلي شيرين است.
محصولات اسپلندا سپس توسط شركت هاي Tate & Lyle و Johnson & Johnson بطور مشترك توليد شدند. اين ماده در سال 1999 در ايالات متحده معرفي شد و يكي از محبوب ترين شيرين كننده هاي كشور است.
سوكرالوز معمولاً به عنوان يك جايگزين قند هم در پخت و پز استفاده مي شود.
همچنين به هزاران محصول غذايي در سراسر جهان اضافه شده است.
سوكرالوز بدون كالري است ، اما اسپلندا حاوي دكستروز كربوهيدرات (گلوكز) و مالتودكسترين نيز است ، كه ميزان كالري را تا 3.36 كالري در هر گرم را به ارمغان مي آورد.
با اين حال ، كل كالري و كربوهيدرات اسپلندا در رژيم غذايي شما ناچيز است ، زيرا شما هر بار فقط به مقادير ريز نياز داريد.
سوكرالوز 400-700 برابر شيرين تر از قند است و مانند بسياري از شيرين كننده هاي محبوب ديگر ريشه ي تلخي ندارد
اثرات قند خون و انسولين
گفته مي شود اين محصول بر قند خون و انسولين ما تأثير كمي دارد.
با اين حال ، ميزان تاثيرگذاري عنوان يك فرد و اينكه آيا از شيرين كننده هاي مصنوعي استفاده مي كنيد ، به بدن شما بستگي دارد.
يك مطالعه كوچك روي 17 بيمار چاق كه به طور مرتب شيرين كننده هاي مصنوعي مصرف نمي كردند .
گزارش داد شد كه ميزان سوكرالوز 14 درصد قند خون را بالا مي برد و انسولين را 20 نيز درصد افزايش مي دهد
چندين مطالعه ديگر در افراد سالم و با وزن طبيعي هيچ تاثيري بر قند خون و انسولين خون مشاهده نشد.
با اين حال ، اين مطالعات شامل افرادي شد كه مرتباً سوكرالوز مصرف مي كردند
پيشنهاد ميكنيم كه به مرتب سوكرالوز مصرف نكنيد ، زيرا ممكن است تغييراتي در ميزان قند خون و انسولين خون شما داشته باشيد.
با اين حال ، اگر به مصرف ساكارالوز عادت كرده ايد ، احتمالاً هيچ تاثيري نخواهد داشت.
پخت با سوكرالوز ممكن است مضر باشد:
اسپلندا مقاوم در برابر گرما محسوب مي شود و براي پخت و پز مناسب است.
با اين حال ، مطالعات اخير اين موضوع را به چالش كشيده است.
به نظر مي رسد كه در دماهاي بالا ، شروع به تجزيه و تعامل با ساير تركيبات مي كند
يك مطالعه نشان داد كه گرم كردن ساكارالوز با گليسرول ، ستون فقرات مولكولهاي چربي ، مواد مضر به نام كلروپروپانول ها توليد مي كند.
كه اين مواد ممكن است خطر سرطان را افزايش دهند
تحقيقات بيشتري مورد نياز است .
اما بهتر است در اين ميان به جاي پخت در دماي بالاتر از 350 درجه يا 120 درجه سانتيگراد از شيرين كننده هاي ديگر استفاده كنيد.
براي خريد سوكرالوز با ساينا ويژن تماس بگيريد.
براي خريد آسپارتام و خريد آس سولفام , خريد آلومينيوم كلروهيدرات, خريد ادتا 4 سديم به لينك مربوطه مراجعه كنيد.
- شنبه ۱۱ بهمن ۹۹ ۱۱:۴۲ ۷۱ بازديد
- ۰ نظر