فروش شيرين كننده ها طبيعي
فروش شيرين كننده ها طبيعي و انواع آن:
بازرگاني ساينا ويژن انواع شيرين كننده طبيعي را در گالن هاي 25 كيلويي در بهترين قيمت و كيفيت بفروش ميرساند.
براي خريد انواع شيرين كننده هاي طبيعي با ما تماس بگيريد.
شيرين كننده ها, چه طبيعي و چه مصنوعي، نقش مهمي در رژيم غذايي انسان دارند.
و همچنين براي صنايع غذايي و متخصصان رژيم غذايي از اهميت زيادي برخوردار هستند.
بسياري از افراد طعم شيرين را با ساكارز مرتبط ميدانند كه معمولاً به آن قند سفره گفته ميشود.
با اين حال، مواد شيرين كننده بسياري وجود دارد كه توليدكنندگان مواد غذايي به محصولات غذايي اضافه ميكنند.
زيرا هيچ يك از آنها براي همه كاربردها ايده آل نيست.
علاوه بر ساكارز، قندهاي ديگري مانند گلوكز و فروكتوز نيز وجود دارد كه از منابع طبيعي مانند ميوهها و عسل يا از قندهاي اضافه شده سرچشمه ميگيرند.
در ميان شيرين كننده ها تركيباتي نيز وجود دارند كه طعم شيرين دارند.
و فاقد كالري هستند و يا آنهايي كه شيريني آنها بسيار شديد است.
بنابراين ميتوان از آنها در غلظتهاي بسيار كم استفاده كرد، بنابراين تأثير آنها روي كل كالري محصول بسيار ناچيز است.
آنها را ميتوان به دليل منشا آنها (عوامل طبيعي يا مصنوعي), عملكرد تكنولوژيكي (شيرين كننده ها و مواد پركننده)، بافت (پودرها و شربتها) و ارزش غذايي (پركالري و كم كالري) طبقه بندي كرد.
فروش شيرين كننده ها طبيعي و مواد آن
مواد شيرين كننده طبيعي شامل كربوهيدراتها، الكلهاي قندي، توماتين و استويا است.
اين مواد غذايي علاوه بر تهيه غذاهايي با طعم خوب، ميتوانند بر روي بافت, رنگ، ميزان ماندگاري و ميزان كالري محصولات تأثير بگذارند.
الكلهاي قند, كه به كربوهيدراتها تعلق دارند.
هر دو جايگزين طبيعي قند و مواد افزودني غذايي هستند.
اينها بيشتر به دليل مقادير كم كالري و شاخصهاي قند خون و همچنين اثرات ضدكاريوژنيك در بين مصرف كنندگان محبوبيت بيشتري پيدا ميكنند.
الكلهاي قند اغلب با ساير شيرين كنندهها تركيب ميشوند تا شيريني محصولات غذايي را افزايش دهند.
استويا، كه 200 برابر شيرينتر از ساكارز است.
يك ماده فاقد كالري است در حالي كه تاماتين، يك پروتئين شيرين, 4 كيلو كالري در گرم فراهم ميكند.
اما با شيريني حدود 2000 برابر بيشتر از ساكارز (بر اساس وزن) مشخص ميشود.
[caption id="attachment_35480" align="alignnone" width="833"]
فروش شيرين كننده هاي طبيعي[/caption]فروش شيرين كننده ها طبيعي فاقد كالري
بر اساس تحقيقات انجام شده شركت هاي غذايي شروع به تغيير از مواد جايگزين قند مصنوعي به طبيعي ميكنند.
اعتياد ما به شكر به يك اپيدمي چاقي و ديابت در كشورهاي پيشرفته دامن ميزند.
اين امر منجر به استفاده از شيرين كننده هاي مصنوعي با كالري صفر براي كاهش مصرف قند ما شده است.
اما در دهه گذشته، بهصورت درست يا نادرست, تحت نقدهاي زيادي قرار گرفتند.
مصرف كنندگان ميخواهند در حالي كه هنوز از شيريني لذت ميبرند, ميزان مصرف قند خود را كاهش دهند.
شيرين كنندههاي مصنوعي يك بار راه حل ارائه ميدادند.
اما محبوبيت آنها در ميان نگراني هايي كه به مديريت وزن كمك نميكنند كاهش يافته-
و حتي ميتواند باعث افزايش وزن، سندرم متابوليك و فشار خون بالا با استفاده مداوم شود.
در عوض، شركتهاي توليد مواد غذايي و آشاميدني شروع به بررسي گزينههاي طبيعي براي بازار شيرين كنندها كردهاند و اولين محصولات گياهي اكنون به قفسههاي سوپرماركت راه پيدا كردهاند.
اگرچه تعداد آنها محدود است.
اما تركيبات شيرين از نظر شيميايي متنوع هستند و حداقل 50 كلاس ساختاري براي آنها نشان داده ميشوند.
اولين شيرين كننده مصنوعي ساخارين بود كه در سال 1878 كشف شد.
و اولين محصول مونسانتو (امروزه يك شركت كشاورزي چند مليتي است).
300 برابر شيرينتر يا به عبارت صحيحتر، 300 برابر از ساكارز قويتر است.
امروزه، آسپارتام پركاربردترين شيرين كننده با قدرت بالا است و به ويژه هنگامي كه با شيرين كنندههاي ديگر مخلوط شود، به توليد طعم شبيه به ساكارز نزديك است.
كمپاني هاي بزرگ غذا و نوشيدني از شيرين كننده هاي جديد مشتق شده از طبيعت استفاده ميكنند.
[caption id="attachment_35483" align="alignnone" width="833"]
فروش شيرين كننده هاي طبيعي[/caption]فروش شيرين كننده ها طبيعي و معرفي انواع آن
استويا
يكي از بهترين شيرين كنندههاي فاقد كالري طبيعي و اولين ماده موجود در بازار (تأييد شده در سال 2011 در اتحاديه اروپا و با وضعيت "به طور كلي به عنوان ايمن شناخته شده" در ايالات متحده)، از برگ درختچه استويا رباديانا است.
گياه استويا كه در برزيل و پاراگوئه يافت شده است.
قرنها توسط مردم محلي گواراني استفاده ميشده است.
شيريني آن از مجموعهاي از استويول گليكوزيدها حاصل ميشود –
مولكولهاي مبتني بر استويول ديترپن با گلوكز اضافي متفاوت و ساير گروههاي قندي متصل.
ساختار اصلي مولكول شيرين، استويوزيد, در سال 1955 روشن شد.
اما آخرين مطالعات نشان داده است كه اين گياه حاوي 40 گليكوزيد استويول مجزا است.
اين شامل رباديوسايد آ- كه طعم آن بيشتر شبيه قند است.
اما 200 تا 300 برابر قويتر و همچنين در گرما و pH پايدار است.
[caption id="attachment_35479" align="alignnone" width="833"]
فروش شيرين كننده هاي طبيعي[/caption]رباديوسايد آ جزء اصلي محصولات تجاري است.
اما اين مواد به طور استاندارد با شيرين كننده هاي "فله" فاقد كالري مخلوط ميشوند –
الكلهاي قندي مانند اريتريتول كه داراي نصف، شيريني قند هستند .
اما تركيبي ارائه ميدهند كه بهتر از طعم، بافت و احساس دهان ساكارزاست.
موگروزيدها
شيرين كننده طبيعي غير كالري ديگري كه به قفسه هاي سوپرماركت راه پيدا مي كند از ميوه راهب - ميوه انگور سيرايتيا گرسونري، بومي جنوب چين و شمال تايلند است.
اين ميوه 300 برابر ساكارز قويتر است و در طب چيني براي درمان گلو درد استفاده ميشد.
در دهه 1980 دانشمندان علوم غذايي ژاپن توسعه تجاري خود را آغاز كردند.
و تركيبات شيرين به عنوان گروهي از گليكوزيدها به نام موگروزيد ها شناخته شد كه همگي داراي ساختار تري ترپنوئيد هستند.
شيرين ترين آنها به نام موگروزيد V شناخته ميشود.
[caption id="attachment_35478" align="alignnone" width="833"]
فروش شيرين كننده هاي طبيعي[/caption]كدام يك براي سلامتي شما بهترين است؟
در يك بررسي منظم در سال گذشته مشخص شد كه شيرين كننده هاي طبيعي و مصنوعي اغلب به عنوان يك گروه به جاي تركيبات جداگانه مورد بررسي قرار ميگيرند.
اين مسئله باعث ميشود كه بهتر بودن برخي از مواد ديگر به چالش كشيده شود.
مشخص شده استويا براي استفاده در بين مردم، از جمله كودكان بيخطر است.
ميزان مصرف روزانه قابل قبول (ADI) چهار ميلي گرم در هر كيلوگرم وزن تعيين شده است.
بنابراين، طبق گفته سازمان غذا و دارو, اگر وزن شما 150 پوند است.
ميتوانيد تا 273 ميلي گرم استويا داشته باشيد -
معادل حدود 10 بسته شيرين كننده استويا در روز.
مطالعات حيواني نشان ميدهد عصاره استويا غير سمي است.
همچنين تاكنون هيچ واكنش منفي در انسان گزارش نشده است.
و مطالعه تأثير عصاره استويا بر باكتريهاي مدفوع نشان داد كه تعادل باكتريها به طور قابل توجهي تحت تأثير قرار نگرفته است.
تحقيقات همچنين نشان ميدهد استويا قند خون را افزايش نميدهد و باعث ايجاد حفره مانند قندها نميشود.
همچنين ممكن است در مقايسه با شيرين كنندههاي مصنوعي به كاهش سطح انسولين كمك كند:
يك مطالعه بر روي 19 بزرگسال لاغر و 12 فرد چاق نشان داد كه داشتن استويا قبل از غذا به ميزان قابل توجهي سطح انسولين را بعد از غذا كاهش ميدهد در مقايسه با داشتن آسپارتام، يك شيرين كننده مصنوعي بدون قند.
فروش شيرين كننده ها طبيعي و شيرين كننده ميوه راهب
شيرين كننده ميوه راهب، در صورت وجود، مقدار كمي كربوهيدرات و قند صفر دارد.
بنابراين سطح قند خون را افزايش نميدهد.
ميوه راهب به طور كلي توسط FDA بيخطر شناخته شده است.
اما هيچ محدوديت ADI تعيين نشده است.
به طور كلي، تحقيقات در مورد ميوه راهب بسيار جوان است و ميتوان درباره چگونگي تأثير آن بر سلامت انسان صحبت كرد.
براي هر دو گياه استويا و ميوه راهب, سوال ميليون دلاري اين است:
آيا آنها به كاهش وزن كمك ميكنند؟
تاكنون شواهد از اين ايده كه شيرين كنندههاي كم كالري باعث كاهش وزن مي شوند، پشتيباني نميكنند.
[caption id="attachment_35482" align="alignnone" width="833"]
فروش شيرين كننده هاي طبيعي[/caption]ساير مواد شيركننده
برخي از مواد بهتري كه ميتوانيد در مواد شيرين كننده بدنبال آنها باشيد، شامل اريتريتول، اينولين و سلولز است.
برخي از افزودنيهاي كمتر مطلوب، دكستروز، مالتودكسترين و لاكتوز است.
اريتريتول نوعي الكل قندي است كه به طور طبيعي در انگور، قارچ و آبجو يافت ميشود.
نسخه افزودني غذايي آن از شكر ذرت يا نشاسته گندم تخمير شده توسط مخمر تهيه ميشود.
سپس تركيب جدا شده و خالص ميشود.
اريتريتول 0.24 كالري در هر گرم دارد.
در حالي كه قند در هر گرم چهار كالري دارد، اما 70 درصد شيرين تر از قند است.
همچنين به مبارزه با حفره ها كمك ميكند.
اين الكل قندي كمترين تأثير را روي سطح قند خون دارد و به نظر نميرسد باكتريهاي روده را تحت تأثير قرار دهد.
اريتريتول بر اساس مطالعات حيواني در مورد سميت، خطر ابتلا به سرطان و سلامت باروري بيخطر است.
اما هشدار داده شده است كه مصرف بيش از حد آن در الكل هاي قندي ميتواند باعث نفخ و ساير مشكلات گوارشي، به ويژه در افراد مبتلا به سندرم روده تحريك پذير شود.
اريتريتول يكي از كم خطرترين الكل هاي قندي است زيرا بر خلاف اكثر افراد، در برابر تخمير توسط باكتريهاي روده بزرگ مقاوم است.
ساير تركيبات رايج - و مثبت - تركيبات استويا و ميوههاي راهب شامل فيبرهايي مانند اينولين و سلولز است.
اينولين بيشتر از ريشه كاسني استخراج ميشود.
اين پريبيوتيك فوايد بالقوه زيادي براي سلامتي دارد و باكتريهاي خوب روده را تقويت ميكند.
همچنين ممكن است به كنترل قند خون و كنترل وزن كمك كند.
سلولز در ديواره سلولهاي گياه يافت ميشود و فيبر نامحلول است كه به تقويت حركات منظم روده كمك ميكند.
[caption id="attachment_35481" align="alignnone" width="833"]
خريد شيرين كننده ها طبيعي[/caption]فروش شيرين كننده ها طبيعي در بازرگاني ساينا ويژن
آيا شيرين كنندههاي استويا و ميوه راهب به دليل طبيعي بودن بهتر هستند؟
اين گياه و ميوه مطمئناً طبيعي هستند، اما عصارههاي شيرين كننده هاي شما فرآوري و تصفيه شدهاند تا چيزي ايجاد كنند كه به مواد غذايي اضافه شود و به جاي شكر استفاده شود.
به ياد داشته باشيد كه "طبيعي" به طور خودكار به معناي "بهتر" نيست.
به عنوان مثال، برگهاي كل گياه استويا و عصاره استويا خام (با خلوص كمتر) به دليل نگرانيهاي مربوط به سلامت كليه براي استفاده در غذا تأييد نشدهاند.
همچنين مهم است كه نحوه استفاده از شيرين كنندههاي ميوه استويا و راهب را نيز در نظر بگيريد.
آيا آنها را به جاي شكر در قهوه صبحگاهي خود ميگذاريد تا بتوانيد آن دونات اضافي را داشته باشيد؟
پس شما نكته را از دست مي دهيد.
از شيرين كننده هاي كم كالري بايد به عنوان ابزاري براي كمك به كاهش قندهاي اضافه شده در رژيم غذايي استفاده شود.
حتي در اين صورت، بايد سعي كنيد استفاده از آنها را منطقي نگه داريد تا به مرور زمان جوانه هاي چشايي شما را با شيريني كمتر سازگار كنند.
استراتژي اصلي ديگر: براي دريافت فيبر و مواد مغذي همراه با قندهاي طبيعي، غذاهاي مقوي مانند ميوه را بيشتر انتخاب كنيد.
فروش شيرين كننده ها طبيعي
براي فروش شيرين كننده ها طبيعي با ما تماس بگيريد.
- جمعه ۱۵ اسفند ۹۹ ۱۱:۳۲ ۶۶ بازديد
- ۰ نظر