فروش اسانس گلابي
فروش اسانس گلابي در اين شركت :
براي خريد اسانس گلابي در بهترين برند و قيمت با كارشناسان ما تماس حاصل فرماييد.
اگر طعم مورد نظر شما گلابي است , دورتر از عصاره گلابي نباشيد.
اين طعم را مي توان در طيف گسترده اي از برنامه ها از جمله پخت , نوشيدني و بستني استفاده كرد.
اگر عطر و طعم طبيعي گلابي را دوست داريد , عصاره گلابي را دوست خواهيد داشت.
طعم نرم و در عين حال مشخص گلابي به هر يك از غذاهاي شيرين شما طعم خوشمزه اي مي بخشد!
عصاره گلابي بعد جديدي را به پاي ميوه اي , شيشه شير و بستني ارائه مي دهد. همچنين يك طعم دهنده عالي براي چاي , سالاد ميوه و شراب است.
عصاره وانيلي را كه در خمير كيك يا مايه كيك مورد علاقه شما جايگزين شده است , با عصاره گلابي جايگزين كنيد.
چند قطره به پاي ميوه اي و تارت اضافه كنيد تا عطر و طعم آنها بيشتر برجسته شود يا مقدار كمي به مايه كيك و كلوچه , مايه كيك يا بستني خانگي اضافه كنيد تا عطر و طعم بي نظيري به شما بدهد.
اسانس گلابي را در ماست يا پودينگ مخلوط كنيد , يا يك بطري را در خانه خود نگه داريد تا مارگاريتاها يا محصولات نانوايي غيرمعمول اما خوشمزه ايجاد كنيد.
فروش اسانس گلابي در بازرگاني ساينا ويژن:
طعم دهنده يا اسانس
طعم دهنده يا اسانس به عنوان ماده اي تعريف مي شود كه به ماده ديگري عطر و طعم مي بخشد , خصوصيات ماده حل شده را تغيير داده و باعث شيرين , ترش , ملايم و غيره شدن مي شود.
از بين سه حس شيميايي , بويايي عامل اصلي تعيين كننده طعم و مزه يك ماده غذايي است.
در حالي كه طعم غذا به شيرين , ترش , تلخ , شور و خوش طعم محدود مي شود (- طعم هاي اساسي) - بوي يك غذا به طور بالقوه بي حد و مرز است.
بنابراين عطر و طعم يك غذا، با تغيير بوي آن مي توان به راحتي تغيير داد و در عين حال مزه آن را ثابت نگه داشت.
اين مثال در ژله هاي با طعم مصنوعي , نوشابه ها و آب نبات ها , كه اگرچه از پايه هايي با طعم مشابه ساخته شده اند -
به دليل استفاده از رايحه ها يا اسانس هاي مختلف , طعم هاي كاملاً متفاوتي دارند.
عطر و اسانس طبيعي آن به دليل هزينه زياد يا در دسترس نبودن عصاره هاي طبيعي طعم دهنده-
بيشتر اسانس هاي تجاري طبيعي نيستند , به اين معني كه معادل شيميايي طعم هاي طبيعي هستند اما به جاي اينكه از مواد منبع استخراج شوند , از نظر شيميايي سنتز مي شوند.
[caption id="attachment_37516" align="alignnone" width="833"] فروش اسانس گلابي در اصفهان[/caption]
اسانس غذا
اين در طعم هاي خاص مانند بيسكويت , عسل , برياني , گلاب و به طور گسترده اي در آماده سازي هاي مختلف استفاده مي شود.
اسانس ميوه
در تهيه شيريني از اسانس ميوه استفاده مي شود. اقلام , نوشيدني ها و شيريني ها به عنوان مثال موز , سيب , گيلاس , ليمو
اسانس ميوه خشك
اين ماده اصلي ميوه هاي خشك در انواع غذاهاي شيرين و همچنين شور غذاهاي متنوع كاربرد متنوعي دارد.
اين ماده معطر و خلوص طبيعي است و در انواع مختلفي مانند بادام , بادام هندي , نارگيل , پيستا , جوز هندي و ... موجود است.
[caption id="attachment_37514" align="alignnone" width="833"] فروش اسانس گلابي[/caption]
اسانس غذاي لبني
مورد استفاده در صنايع لبني براي افزايش عطر و فرآورده هاي لبني , مانند كره , ساقه كره , طعم دهنده هاي پنير و...
خريد اسانس گلابي و نحوه انتخاب آن
اسانس بايد داراي گريد غذايي باشد و داراي رعايت استانداردهاي جهاني مواد غذايي باشد.
فروش اسانس گلابي و كاربردهاي آشپزي
- از اسانس براي طعم دادن به مواد غذايي پخته , نوشيدني و بستني استفاده مي شود
- اين تركيبات عالي طعم دهنده در هرجايي كه نياز داشته باشيد مفيد است كمي عطر و طعم آنها در دسرها و سس ها طعم مشخصي توليد مي كنند.
- اسانس همچنين افزودني خوبي براي كاكائو و چاي است
- براي طعم دادن به ماريناد , آماده سازي برنج , شربت و سس شكلات از اسانس خالص استفاده كنيد.
از اين عصاره مي توان براي طعم دادن به غذاهاي سبزيجات از جمله سيب زميني شيرين , هويج , نخود فرنگي , كلم بروكلي و لوبيا سبز استفاده كرد.
- براي داشتن عطر و طعم بسيار زياد , سعي كنيد يك ظرف را با مواد اوليه تازه به همراه يك ماده معطر يا طعم دهنده , مانند آب پرتقال تازه فشرده شده به همراه عصاره پرتقال , لايه لايه كنيد.
فروش اسانس گلابي و نحوه نگهداري از آن
اسانس را در يك بطري رنگ تيره و در يك مكان خشك و خنك نگهداري كنيد حتي ممكن است همان را در يخچال نگه دارد.
[caption id="attachment_37517" align="alignnone" width="833"] قيمت اسانس گلابي[/caption]
فروش اسانس گلابي و فوايد سلامتي آن :
- از آنجا كه اسانس معمولاً مصنوعي بوده و براي افزودن طعم دهنده توليد مي شود. در نتيجه اسانس هاي مصنوعي , هيچ فوايد قابل توجهي براي سلامتي ندارند.
روغن اساسي
روغن اساسي يك مايع خالص , طبيعي و بسيار معطر است كه به طور كلي از طريق بخار يا تقطير با مواد آبي گياه طبيعي حاصل مي شود.
روغن هاي اساسي بسيار غليظ هستند.
روغن هاي اساسي نه تنها معطر هستند , بلكه بسته به تركيب روغن هاي اساسي خاص , طيف وسيعي از فوايد درماني را نيز به همراه دارند.
همه گياهان مقادير كافي اسانس توليد نمي كنند تا تقطير آنها مقرون به صرفه باشد.
از آنجا كه مقدار روغن توليد شده مي تواند از يك گياه به گياه ديگر متفاوت باشد و از آنجا كه گياهان از نظر هزينه مي توانند متفاوت باشند , همچنين در خواهيد يافت كه روغن هاي اساسي از نظر قيمت بسيار متفاوت هستند.
روغن هاي اساسي قبل از استفاده روي پوست بايد به درستي رقيق شوند زيرا غلظت آنها بسيار زياد است.
حتي روغن هاي اسطوخودوس و درخت چاي نيز مي توانند باعث ايجاد حساسيت شوند , حتي اگر بيشتر منابع علمي رايحه درماني نشان مي دهد مي توانيد از آنها بدون رقيق شدن استفاده كنيد.
برخي از روغن هاي اساسي براي استفاده در محصولات مراقبت از لب بي خطر هستند , اما حتما قبل از استفاده در مورد آن تحقيق كنيد.
[caption id="attachment_37518" align="alignnone" width="833"] خريد اسانس گلابي[/caption]
روغنهاي معطر
روغنهاي معطر به طور معمول از تركيبي از روغن هاي اساسي , جدا شده هاي طبيعي و تركيبات معطر مصنوعي تشكيل شده اند.
اگر تمايل به توليد يك محصول كاملاً طبيعي داريد , نبايد از روغن هاي معطر استفاده كرد زيرا حاوي مواد مصنوعي هستند.
با اين حال , مزيت استفاده از روغن هاي معطر اين است كه قيمت آن ها معمولاً كمتر از روغن هاي اساسي است.
از روغن هاي اساسي نمي توان براي تكرار برخي رايحه ها مانند "پاي خامه نارگيل" يا "باران اقيانوس" استفاده كرد , حتي اگر برخي از رايحه ها نام هاي كاملاً طبيعي دارند.
روغن هاي معطر در محدوده رايحه هاي رايج تقريبا نامحدود هستند.
كار با روغن هاي معطر اغلب آسانتر است و نيازي به تنظيم آن ها مانند روغن هاي اساسي نيست.
عيب استفاده از روغن هاي خوشبو كننده اين است كه طبيعي نيستند و فوايد درماني را كه روغن هاي اساسي خالص ارائه مي دهند ارائه نمي دهند.
از روغن هاي معطر به طور كلي در فرمولاسيون 2 تا 5٪ استفاده مي شود و در صورت رقيق شدن در يك روغن گياهي يا جوجوبا مي تواند به عنوان روغن معطر استفاده شود.
روغن هاي معطر گياهي
برخلاف روغن هاي معطر استاندارد, روغن هاي معطر گياهان فقط با استفاده از روغن هاي اساسي خالص و جدا شده هاي معطر فقط از منابع گياهي طبيعي و خام توليد مي شوند.
علاوه بر روغن هاي ضروري و عصاره هاي طبيعي خالص , آن ها همچنين حاوي تركيبات استخراج شده معطر طبيعي مشتق شده از جمله ليمونن , جرانيول و وانيلين هستند كه از مواد گياهي طبيعي و خام مانند ليمو , گل رز و لوبياي وانيل جدا شده اند.
آنها براي استفاده در محصولات مراقبت شخصي و عطرهاي خانگي كه در آن عطر و بويي مقرون به صرفه مورد نياز است و مواد مصنوعي مورد نظر نيستند , مناسب هستند.
با اين حال , اين روغن ها را براي استفاده در برنامه هاي آروماتراپي و فرمولاسيون توصيه نمي شوند.
كاربردهاي آروماتراپي تمايل به استفاده از روغن هاي اساسي كامل , خالص و بدون تغيير دارند.
[caption id="attachment_37515" align="alignnone" width="833"] خريد اسانس گلابي[/caption]
روغن هاي طعم دهنده
روغن هاي طعم دهنده مانند روغن هاي معطر هستند.
با اين حال , روغن هاي معطر براي استفاده در برنامه هاي مراقبت از لب بي خطر نيستند.
روغن هاي طعم دهنده به طور خاص فرموله شده اند تا در صورت استفاده طبق دستورالعمل , براي استفاده در محصولات لب ايمن باشند.
عليرغم نام آن ها , روغن هاي طعم دهنده به محصولات مراقبت از لب طعم نمي بخشند.
به عنوان مثال آنها طعم محصول شما را مانند نام روغن طعم نمي دهند.
در تركيبات مراقبت از لب خود از روغن هاي طعم دهنده با ميزان توصيه شده 2-5٪ استفاده كنيد.
فروش اسانس گلابي
براي خريد اسانس گلابي با ما تماس بگيريد.
فروش اسانس سبزيجات , فروش متيل پارابن , فروش آويسل , فروش اسانس گردو , فروش اسانس كولا,فروش اسانس شاه توت
تلفن : 09122134999
[yasr_visitor_votes size="small"]
- یکشنبه ۳۰ خرداد ۰۰ ۱۰:۳۳ ۵۶ بازديد
- ۰ نظر