1- وکالت زن از دو طریق از مرد قابل اخذ است: به صورت شرط مندرج در عقدنامه مندرج در سند ازدواج یا طلاق. دفتر اسناد رسمی، اخذ مجوز طلاق. در صورتی که زوجین در خارج از کشور باشند، سفارت یا کنسولگری ایران می تواند طلاق را تنظیم و اجازه نامه را صادر کند.
با توجه به اینکه اکثر دفاتر اسناد رسمی بنا به دلایلی تمایلی به تنظیم سند وکیل طلاق ندارند، لطفا جهت معرفی دفترخانه در تهران با ما تماس بگیرید. در مورد وکالت متداول است که زوجین تقاضای بخشودگی تمام یا قسمتی از مهریه یا عقد نکاح را دارند و به همین دلیل دفاتر اسناد رسمی الزام یکی از زوجین را دارند.
بر اساس تأسیس نظام کوفی توسط وزارت امور خارجه، ایرانیان خارج از کشور باید این نوع ولایت را برقرار کنند.بهترین وکیل طلاق در اصفهان مسیح قاسمی کلیک کنید.
2. اگر وکالت به صورت شرط همراه با نکاح (سند نکاح) باشد.
وکالت مذکور قابل فسخ نیست، زیرا عقد در مدت شرعی عقد نکاح دائم لازم است. ج به عبارت دیگر مرد (موکل) نمی تواند زن (وکیل) را اخراج کند. بد نیست بدانید که شروط 12 گانه پاپ عقد بدون قید و شرط است و مطلق نیست و در صورت رضایت زوجین باید در سند ازدواج نوشته و قید شود. بسیار مهم است که وکیل پرداخت مهریه را بپذیرد و از حق اعتراض و تحدید نظر و تقاضای سازش صرف نظر کند.
3- در صورتی که وکالت بعد از عقد به زوجه یا شخص دیگری داده شود
و در مقام رسمی از طرف مرد قابل فسخ باشد. مگر اینکه مدت داشته باشد و مرد برای مدت معینی حق عزل را از دست داده باشد یا در ضمن عقد لازم الاجرا وکالت گرفته شده باشد. مرسوم است که در وکالتنامه امکان فسخ یا عدم ابطال و مدت آن قید شود.
4- دستور زوج یا تعبیر رایج حق طلاق مرد از زن به این معنا نیست که مرد دیگر نمی تواند زن خود را طلاق دهد. اصولاً دادن حق طلاق به زن یا هر شخص دیگری از نظر شرعی اشکال دارد، زیرا نمی توان حق طلاق داد. شوهر می تواند به دیگری از جمله زن وکالت طلاق بدهد. ، اما عدم اعطای حق طلاق.
5- مرد میتواند به کسی که همسرش نیست، مثلاً به کسی که در کشور خارجی زندگی میکند، به برادرش در ایران از طریق نمایندگی که در سفارت یا کنسولگری ایران در ایران ایجاد کرده است، حق اقامت در کشور بدهد. وکیلی که از همسرش پرونده طلاق می دهد
6- هیچکس اعم از زن وکیل مرد بدون وکیل نمی تواند وکالت کند، یعنی هرکس وکیل باشد می تواند در دادگاه وکالت کند. مثلاً در وکالتنامه ای که زن از شوهر دارد، باید با تعیین وکیل برای شوهر، تقاضای طلاق کند. در این صورت زوجه بر اساس وکالت طلاق به وکیل مراجعه می کند و برای شوهر خود وکیل را به عنوان وکالت انتخاب می کند و وکیل منتخب وکیل زوج می شود.
7- کامل بودن وکالتنامه بسیار مهم است و متاسفانه بسیاری از وکالت ها مورد استفاده دفاتر اسناد رسمی قرار می گیرد. اما از همه بدتر وضعیت وکیل طلاق است که شوهر در سند ازدواج به زن می دهد، اکثر آنها مشکل دارند. در این خصوص توصیه می شود با یک وکیل مجرب طلاق تماس بگیرید. در پایان این مقاله نمونه کامل وکالت نامه جهت استفاده عموم قرار داده شده است
8- در مورد طلاق با وکیل بهتر است به لینک آبی هایلایت شده مراجعه کنید.
9- برای اطلاع از هزینه های طلاق نیز می توانید با شماره تلفن های وکیل تماس بگیرید. البته بالای صفحه هم نوشته شده
10- زمان طلاق با حق طلاق زن همان زمان توافقی 10 تا 20 روز کاری (فقط تهران) می باشد. مگر اینکه در وکالتنامه در طلاق حق تجدید نظر و تجدیدنظر وجود داشته باشد، در این صورت 44 روز پس از ابلاغ رای می توان طلاق را ثبت کرد.
11- ممکن است زن (زن) در حین طلاق اختیار شخص دیگری و حتی شوهر را بگیرد. فرزندان نیز باید در وکالتنامه قید شوند.
12- مدارک مورد نیاز برای شروع طلاق وکالتی، سند ازدواج یا شناسنامه زوج، کپی شناسنامه همسر، ترجیحاً شناسنامه زوج و طلاق محضری می باشد. .
آیا طلاق توافقی خوب است یا حق طلاق (وکیل طلاق)؟
انعقاد و نتیجه حق طلاق، طلاق توافقی است با این توضیح که مثلاً زوجه بر اساس وکالتی که از زوج دارد برای او وکیل انتخاب می کند و از این طریق مراحل طلاق را طی می کند. اما از نظر ما به عنوان وکیل طلاق بهتر است زن یا شوهر شخصا یا با وکیل مستقیم (وکیل پایه اول) و بدون وکیل طلاق طلاق بگیرند. به عبارت دیگر، هر دو خوب هستند و باید به رابطه زن و شوهر توجه کرد، اما اگر یکی مقدم بر دیگری باشد، وکالت مستقیم است، نه واسطه.
اصطلاح رایج حق طلاق زوجه یا حق طلاق زوجه به این معناست که زن وکیلی است که وکیل را انتخاب می کند و مجوز وکالت از طرف شوهر را دارد.
نمونه ای از شرایط قراردادی وکیل طلاق
یکی از مشکلات وکالت در وکالت در طلاق ناقص، وکالت است که همانطور که قبلاً توضیح داده شد، زوج می تواند در حین طلاق زوجه وکالت زن یا شخص دیگری را داشته باشد.
برای ایجاد این وکالت، زوجین باید به یکی از دفاتر اسناد رسمی در ایران و یکی از کنسولگری ها یا سفارتخانه های ایران در کشوری خارج از ایران مراجعه کنند. مثلاً مرد می تواند به پدرش وکالت بدهد که زنش را طلاق دهد یا این وکالت را به خود زن بدهد. نکته مهم در اینجا این است که هیچ شخصی غیر از وکیل نمی تواند در دادگاه ها وکالت کند، حتی با وکالت رسمی از طرف شخصی (موکل)، بر خلاف وکالت غیر قضایی، مانند خرید و فروش ملک یا ساختن مراجع دولتی
- یکشنبه ۲۳ بهمن ۰۱ ۱۲:۱۶ ۴۰ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر