خريد پودر كاكائو و فوايد آن براي سرطان
پودر كاكائو براي اولين بار توسط تمدن مايا در آمريكاي مركزي مورد استفاده قرار گرفته است.
اين محصول در قرن شانزدهم توسط فاتحان اسپانيايي به اروپا معرفي شد و به سرعت به عنوان يك داروي تقويت سلامتي رواج يافت.
پودر كاكائو با خرد كردن لوبيا كاكائو و از بين بردن چربي يا كره كاكائو ساخته مي شود.
امروزه كاكائو به دليل نقش خود در توليد شكلات مورد استفاده قرار ميگيرد با اين حال ، تحقيقات مدرن نشان داده است كه در واقع حاوي تركيبات مهمي است كه مي تواند براي سلامتي شما مفيد باشد.
در اينجا 8 مورد از فوايد پودر كاكائو را به تفضيل توضيح ميدهيم:
1. پودر كاكائو سرشار از پلي فنول هايي است :
پلي فنول ها به طور طبيعي آنتي اكسيدان هايي هستند كه در غذاهايي مانند ميوه ، سبزيجات ، چاي ، شكلات و شراب يافت مي شوند.
اين محصول به فوايد سلامتي بيشماري از جمله كاهش التهاب ، جريان خون بهتر ، كاهش فشار خون و افزايش كلسترول و قند خون شما كمك بسزايي ميكند
كاكائو يكي از غني ترين منابع پلي فنول است همچنين اين محصول در فلاوانول ها بسيار زياد هستند كه داراي اثرات آنتي اكسيداني و ضد التهابي قوي مي باشند
با اين حال ، پردازش و گرم كردن كاكائو مي تواند باعث از بين رفتن خواص مفيد آن شود. همچنين براي كاهش تلخي اغلب با قليايي كردن مورد استفاده قرار ميگيرن ، كه منجر به كاهش 60 درصدي محتواي فلاوانول مي شود.
بنابراين در حالي كه كاكائو منبع بسيار خوبي از پلي فنول ها است ، همه محصولات حاوي كاكائو مزاياي مشابهي را ارائه نمي دهند.
2. فشار خون بالا را با بهبود سطح اكسيد نيتريك كاهش مي دهد
كاكائو ، چه به صورت پودر شده و چه به شكل شكلات تيره ، ممكن است به كاهش فشار خون كمك كند
اين عامل براي اولين بار در جزاير مشروبات الكلي كاكائو در آمريكاي مركزي مشاهده شد ، كه فشارخون قابل توجه كمتري نسبت به اقوام سرزمين غير كاكائو داشتند
تصور مي شود كه فلاوانول هاي موجود در كاكائو باعث افزايش سطح اكسيد نيتريك در خون مي شوند كه مي توانند عملكرد رگ هاي خوني شما را بهبود ببخشند و فشار خون را كاهش دهند
علاوه بر اين ، تأثيراتي در افرادي كه قبلاً فشار خون بالايي داشتند نسبت به افراد بدون آن و همچنين در افراد مسن نسبت به افراد جوان بيشتر بود
با اين حال ، به ياد داشته باشيد كه پردازش، تعداد فلاوانولها را به ميزان قابل توجهي كاهش مي دهد ، بنابراين اثرات به احتمال زيادي از ميله شكلات متوسط مشاهده نمي شود.
3. خطر حمله قلبي و سكته مغزي را كاهش مي دهد
علاوه بر كاهش فشار خون ، به نظر مي رسد پودركاكائو خواص ديگري نيز دارد كه ممكن است خطر حمله قلبي و سكته مغزي شما را كاهش
كاكائو غني از فلاوانول ،سطح اكسيد نيتريك در خون شما را بهبود مي بخشد ، كه شريان ها و رگ هاي خوني شما را شل كرده و گشاد مي كند و جريان خون را بهبود مي بخشد
علاوه بر اين ، كاكائو نشان داده شده است كه كلسترول LDL "بد" را نيزكاهش مي دهد ، همچنين داراي خاصيت رقيق كننده خون مشابه آسپرين ، بهبود قند خون و كاهش التهاب نيز ميباشد
اين خصوصيات با خطر كمتري از حمله قلبي ، نارسايي قلبي و سكته مغزي مرتبط است
با بررسي نه مطالعه در 157809 نفر ، مشخص شد كه مصرف بيشتر شكلات با كاهش بيماري هاي قلبي ، سكته مغزي و مرگ همراه است
در دو مطالعه سوئدي دريافته شد كه مصرف شكلات با دوز نارسايي قلبي پايين تا يك وعده 0.7-1.1 اونس (19 تا 30 گرم) شكلات در روز همراه است ، اما در مصرف مقادير بالاتر تأثير مشاهده نشده است
4. پلي فنول ها جريان خون را به سمت عملكرد مغز شما بهبود مي بخشند
مطالعات متعددي نشان داده اند كه پلي فنول ها ، مانند آنهايي كه در پودركاكائو وجود دارند ، مي توانند با بهبود عملكرد مغز و جريان خون ، خطر ابتلا به بيماريهاي عصبي را كاهش دهند.
فلاوانولها مي توانند از سد خوني مغزي عبور كرده و در مسيرهاي بيوشيميايي توليد كننده سلولهاي عصبي و مولكولهاي مهم براي عملكرد مغز شما نقش بسزايي داشته باشند.
علاوه بر اين ، فلاوانولها بر توليد اكسيد نيتريك تأثير مي گذارند ، كه باعث شل شدن عضلات رگهاي خوني شما ، بهبود جريان خون و خون رساني به مغز شما مي شود
يك مطالعه دو هفته اي روي34 سالمند با توجه به كاكائو با فلاوانول بالا ، دريافته شدكه جريان خون را به 8٪ بعد از يك هفته و 10٪ بعد از دو هفته افزايش مي دهد
مطالعات بيشتر نشان مي دهد كه دريافت روزانه فلاوانول هاي كاكائو مي تواند عملكرد ذهني را در افراد داراي نقص رواني بهبود بخشد
اين مطالعات حاكي از نقش مثبت كاكائو بر سلامت مغز و اثرات مثبت احتمالي آن بر بيماريهاي عصبي مانند آلزايمر و پاركينسون مي باشد
5. باعث بهبود روحيه و علائم افسردگي شود
علاوه بر تأثيرات مثبت كاكائو بر انحطاط ذهني وابسته به سن ، اثر آن بر مغز نيز ممكن است باعث بهبود خلق و خو و علائم افسردگي شود
اثرات مثبت بر خلق و خو ممكن است ناشي از فلاوانول هاي كاكائو ، تبديل تريپتوفان به سروتونين تثبيت كننده خلقي ، محتواي كافئين آن يا صرفاً لذت حسي از خوردن شكلات باشد
يك مطالعه در مصرف شكلات و ميزان استرس در زنان باردار نشان داد كه مصرف مكرر شكلات با كاهش استرس و بهبود خلق و خوي در نوزادان همراه است
علاوه بر اين ، يك مطالعه ديگر نشان داد كه نوشيدن كاكائو با پلي فنول بالا باعث افزايش آرامش و ميزان محتواي آن مي شود
علاوه بر اين ، يك مطالعه روي افراد سالمندان نشان داد كه خوردن شكلات با بهبود سلامت كلي و بهزيستي روانشناختي ارتباط بسياري دارد
در حالي كه نتايج اين مطالعات اوليه اميدواركننده است ، قبل از نتيجه گيري قطعي تر ، تحقيقات بيشتري در مورد تأثير كاكائو بر خلق و خو و افسردگي لازم است.
6. فلاوانولها ممكن است علائم ديابت نوع 2 را بهبود ببخشند
اگرچه استفاده بيش از حد از شكلات مطمئناً براي كنترل قند خون مفيد نيست ، در حقيقت كاكائو اثرات ضد ديابتي نيز دارد
مطالعات لوله آزمايش نشان مي دهد كه فلاوانول هاي كاكائو مي توانند هضم و جذب كربوهيدرات را در روده كاهش دهند ، ترشح انسولين را بهبود بخشند ، التهاب را كاهش دهند و جذب قند خون را به سمت عضله تحريك كنند
برخي مطالعات نشان داده اند كه مصرف بيشتر فلاوانول ها ، از جمله پودركاكائو ، مي تواند در معرض خطر ابتلا به ديابت نوع 2 باشد
علاوه بر اين ، يك بررسي از مطالعات انساني نشان داد كه خوردن شكلات تيره غني از فلاوانول يا كاكائو مي تواند حساسيت به انسولين را كاهش دهد ، همچنين كنترل قند خون را بهبود بخشد و التهاب را در افراد ديابتي و غير ديابتي كاهش دهد
7. كاهش وزن
به طرز متناقضي ، كاكائو شديد ، حتي به شكل شكلات ، ممكن است در كنترل وزن به شما كمك كند.
تصور مي شود كه كاكائو ممكن است با تنظيم مصرف انرژي ، كاهش اشتها و التهاب و افزايش اكسيداسيون چربي و احساس پر بودن به شما كمك كند
يك مطالعه جمعيتي نشان داد افرادي كه بيشتر اوقات شكلات مصرف مي كنند ، BMI كمتري نسبت به افرادي كه كمتر از آن مصرف مي كردند ، داشتند ، اگرچه گروه قبلي كالري و چربي بيشتري نيز مصرف مي كردند
علاوه بر اين ، يك مطالعه كاهش وزن با استفاده از رژيم هاي كم كربوهيدرات نشان داد كه به گروهي كه 42 گرم يا حدود 1.5 اونس 81 درصد شكلات كاكائو در روز داده مي شود ، وزن خود را سريعتر از گروه رژيم غذايي معمول كاهش داد
به طور كلي ، به نظر مي رسد محصولات كاكائو و غني از كاكائو براي دستيابي به كاهش وزن يا حفظ وزن مفيد هستند ، اما مطالعات بيشتري در اين خصوص لازم است.
8. محافظت در برابر سرطان
فلاوانولها در ميوه ها ، سبزيجات و ساير مواد غذايي به دليل خاصيت محافظتي در برابر سرطان ، سميت كم و عوارض جانبي نامطلوب مورد توجه بسياري قرار گرفته اند.
پودركاكائو بالاترين غلظت فلاوانول را از بين تمام مواد غذايي در هر وزن دارد و مي تواند به ميزان قابل توجهي در رژيم غذايي شما كمك كند
مطالعات آزمايشگاهي روي اجزاي پودركاكائو نشان داده است كه اين محصول داراي اثرات آنتي اكسيداني هستند ، از سلول ها در برابر صدمه در برابر مولكول هاي واكنشي محافظت مي كنند ، با التهاب مبارزه مي كنند ، از رشد سلول جلوگيري مي كنند ، باعث مرگ سلول هاي سرطاني مي شوند و از انتشار سلول هاي سرطاني جلوگيري ميكنند
مطالعات حيواني با استفاده از يك رژيم غذايي غني از كاكائو يا پودر كاكائو ، نتايج مثبتي در كاهش سرطان سينه ، لوزالمعده ، پروستات ، كبد و روده بزرگ ، و همچنين سرطان خون ماثر مي باشد
همچنين مطالعات انجام شده در انسان نشان داده است كه رژيم هاي غذايي غني از فلاوانول با كاهش خطر سرطان همراه است. با اين حال ، شواهد مربوط به كاكائو به طور خاص متناقض است ، زيرا برخي از آزمايشات هيچ فايده اي پيدا نكرده اند و برخي حتي خطر را افزايش داده اند يا افزايش يافته اند
مطالعات كوچك انسان در مورد كاكائو و سرطان نشان مي دهد كه مي تواند يك آنتي اكسيدان قدرتمند باشد و ممكن است در پيشگيري از سرطان نقش داشته باشد. با اين حال ، تحقيقات بسيار بيشتري لازم است .
براي خريد پودر كاكائو از بهترين برند جهاني باساينا ويژن تماس بگيريد.
براي خريد روغن آرگان و خريد روغن هسته انگور به لينك مربوطه مراجعه كنيد.
به لينك زير مراجعه كنيد:
- جمعه ۰۸ آذر ۹۸ ۱۳:۴۹ ۱۴۰ بازديد
- ۰ نظر