فروش كازئينات سديم

واردات انواع روغن

حبه آلو خانگی در میوه خشک
کاربرد و خرید سوکرالوز
مراحل تولید و فروش میوه خشک خانگی
مزایای قوطی 6 در 6 و تنوع در کاربرد آن
مزایای قوطی 9*9 و کاربرد آن
مزایای قوطی گالوانیزه 8080
یکشنبه ۲۰ آبان ۰۳

فروش كازئينات سديم

فروش كازئينات سديم

فروش كازئينات سديم در بازرگاني ساينا ويژن :

اگر عادت به خواندن ليست مواد تشكيل دهنده بسته‌هاي غذايي داريد.

احتمالاً متوجه شده‌ايد كه كازئينات سديم روي بسياري از برچسب‌ها چاپ شده است.

ممكن است تعجب كنيد اين چيست و چرا به بسياري از كالاهاي خوراكي و غير‌خوراكي اضافه شده است.

اين مقاله همه مواردي را كه بايد در مورد كازئينات سديم بدانيد، شامل انواع آن، نحوه ساخت و مناسب بودن براي رژيم غذايي را بررسي مي‌كند.

كازئينات سديم چيست؟

كازئينات سديم تركيبي است كه از كازئين، پروتئيني موجود در شير پستانداران بدست مي‌آيد.

كازئين پروتئين غالب در شير گاو است و باعث ظاهر مات و سفيد آن مي‌شود.

اين جزء جدايي ناپذير بسياري از محصولات داراي شير مانند بستني و پنير است.

پروتئين‌هاي كازئين را مي‌توان از شير جدا كرد و به طور مستقل به عنوان مكمل يا افزودني براي ضخيم شدن، ايجاد بافت و تثبيت انواع محصولات غذايي استفاده كرد.

 

كازئينات سديم چيست؟

[caption id="attachment_33384" align="alignnone" width="833"]فروش كازئينات سديم فروش كازئينات سديم[/caption]

فروش كازئينات سديم و نحوه ساخت آن

اصطلاحات كازئين و سديم كازئينات اغلب به جاي هم استفاده مي‌شوند، اما در سطح شيميايي تفاوت كمي دارند.

كازئينات سديم تركيبي است كه هنگام استخراج شيميايي پروتئين‌هاي كازئين از شير بدون چربي تشكيل مي‌شود.

ابتدا كشك‌هاي حاوي كازئين جامد از آب پنير كه قسمت مايع شير است جدا مي‌شوند.

اين كار را مي‌توان با افزودن آنزيم‌هاي تخصصي يا ماده‌اي اسيدي - مانند آب ليمو يا سركه - به شير انجام داد.

بعد از اينكه كشك‌ها از آب پنير جدا شدند، قبل از اينكه به صورت پودر خشك شوند، با يك ماده اساسي به نام هيدروكسيد سديم تيمار مي‌شوند.

كازئينات سديم به شرح زير استفاده مي‌كند:

در غذا

[caption id="attachment_33387" align="alignnone" width="833"]فروش كازئينات سديم فروش كازئينات سديم[/caption]

كاربرد كازئينات سديم

كازئينات سديم مي‌تواند به عنوان مكمل‌هاي غذايي، غليظ كننده، امولسيون كننده و تثبيت كننده بافت در غذاهايي مانند نان، بيسكويت، آب نبات،

كيك، بستني، نوشيدني‌هاي ماست و مارگارين، آبگوشت، فست فود، گوشت و محصولات دريايي استفاده شود.

در سوسيس، مي‌توان از آن براي توزيع يكنواخت چربي و افزايش خاصيت چسبندگي گوشت استفاده كرد. مقدار مصرف سوسيس 0.2٪ -0.3٪ است.

در كيك ماهي مي‌تواند خاصيت ارتجاعي را بهبود بخشد.

در بستني، استفاده از كازئينات سديم به پايدار شدن حباب محصولات و جلوگيري از چگالش و انقباض قند كمك مي‌كند.

در نان از آن براي دستيابي به لرزش غذايي بيشتر استفاده مي‌شود.

در نان، بيسكويت و رشته فرنگي، مقدار مصرف 0.2٪ -0.5٪ است.

در شيريني‌هاي خارجي، دونات و شكلات، 0.59--5.0 است در حالي كه در نوشيدني‌هاي شير خامه، 0.2--0.39 است.

علاوه بر اين مي‌توان در محصولات لبني و محصولات تخم مرغ نيز استفاده كرد.

[caption id="attachment_33386" align="alignnone" width="833"]فروش كازئينات سديم فروش كازئينات سديم[/caption]

فروش كازئينات سديم براي استفاده در انواع غذاها

  • پودر پروتئين
  • خامه قهوه
  • پنير
  • بستني
  • تنقلات با طعم پنير
  • مارگارين
  • ميله‌هاي غلات
  • گوشت‌هاي فرآوري شده
  • شكلات
  • نان

انواع مختلفي از كازئينات‌ها وجود دارد، اما كازئينات سديم معمولاً ترجيح داده مي‌شود .

زيرا محلول‌ترين در آب است، به اين معني كه به راحتي با مواد ديگر مخلوط مي‌شود.

انواع استفاده ها

كازئينات سديم ماده اي است كه كاربردهاي گسترده و مفيدي در صنايع غذايي، آرايشي و بهداشتي و بهداشت شخصي دارد.

مكمل‌هاي غذايي

كازئين تقريباً 80٪ پروتئين موجود در شير گاو را شامل مي‌شود، در حالي كه 20٪ باقيمانده آب پنير را تشكيل مي‌دهد.

كازئينات سديم يك انتخاب محبوب براي پروتئين در مكمل‌هايي مانند پودر هاي پروتئين، ميان وعده‌ها و جايگزين‌هاي وعده‌هاي غذايي است زيرا منبع غني از پروتئين با كيفيت بالا و كامل را فراهم مي‌كند.

پروتئين‌ها در صورتي كامل در نظر گرفته مي‌شوند كه حاوي همه نه آمينو اسيد ضروري بدن شما براي سالم ماندن باشند.

تحقيقات نشان مي‌دهد كه كازئين مي‌تواند رشد و ترميم بافت عضلاني را تقويت كند، كه آن را به يك گزينه محبوب مكمل پروتئين در ميان ورزشكاران و وزنه برداران تبديل مي‌كند.

به دليل مشخصات اسيد آمينه مطلوب، كازئينات سديم همچنين به عنوان منبع پروتئين در شيرخشك‌ها اغلب مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

افزودني غذايي

كازئينات سديم علاوه بر اينكه منبع بزرگي از پروتئين است، داراي ويژگي‌هاي عملكردي بسياري است كه آن را به يك افزودني محبوب در صنايع غذايي تبديل مي‌كند.

به عنوان مثال، ظرفيت بالايي براي جذب آب دارد، به اين معني كه مي‌توان از آن براي اصلاح بافت غذاهايي مانند خمير و كالاهاي پخته شده تجاري استفاده كرد.

اين ماده همچنين به عنوان يك امولسيون كننده براي نگهداري تعليق چربي‌ها و روغن‌ها در محصولاتي مانند گوشت‌هاي فرآوري شده و پخته شده استفاده مي‌شود.

خاصيت ذوب منحصر به فرد كازئينات سديم نيز آن را براي توليد پنيرهاي طبيعي و فرآوري شده مفيد مي‌كند، در حالي كه خاصيت كف آن باعث مي‌شود كه ماده افزودني ايده‌آلي در محصولاتي مانند مواد پر شده و بستني باشد.

در نوشيدني

كازئينات سديم مي تواند به عنوان مكمل هاي غذايي، غليظ كننده، امولسيون كننده و تثبيت كننده بافت در نوشيدني استفاده شود.

فروش كازئينات سديم براي استفاده در داروسازي

سديم كازئينات مي‌تواند به عنوان واسطه در داروسازي استفاده شود.

در بهداشت و مراقبت شخصي

كازئينات سديم مي‌تواند در محصولات آرايشي و بهداشتي و شخصي مورد استفاده قرار گيرد..

كازئينات سديم براي همه مناسب نيست

گرچه مصرف كازئينات سديم براي اكثر افراد بي‌خطر است، اما افراد خاصي بايد از مصرف آن اجتناب كنند.

[caption id="attachment_33385" align="alignnone" width="833"]فروش كازئينات سديم فروش كازئينات سديم[/caption]

آلرژي به كازئين

اگر به كازئين حساسيت داريد، بهتر است از كازئينات سديم خودداري كنيد، زيرا مي‌تواند باعث واكنش آلرژيك شود.

حساسيت به پروتئين شير در بين كودكان شايع است.

پاسخ آلرژيك دقيق بين افراد متفاوت است اما ممكن است شامل علائمي مانند اسهال، استفراغ، رنگ پريدگي پوست و كاهش وزن باشد.

در بزرگسالان، آلرژي به پروتئين شير كمتر شايع است اما مي‌تواند شديدتر و به طور بالقوه تهديد كننده زندگي باشد.

به خاطر داشته باشيد كه عدم تحمل لاكتوز و آلرژي به پروتئين شير شرايط مختلفي هستند.

عدم تحمل لاكتوز زماني است كه در هضم قند شير و نه پروتئين با مشكل روبرو هستيد.

حتي اگر كازئينات سديم حاوي مقادير كمي لاكتوز باشد، بسياري از افراد مبتلا به عدم تحمل لاكتوز در هضم آن مشكلي ندارند.

از طرف ديگر، اگر به كازئين حساسيت داريد، بايد از مصرف هر محصولي كه حاوي كازئينات سديم است، خودداري كنيد.

وگان نيست

از آنجا كه كازئينات سديم از شير گاو حاصل مي‌شود، براي رژيم‌هاي غذايي وگان يا بدون لبنيات مناسب نيست.

اين مي‌تواند تا حدي گيج كننده باشد، زيرا بسياري از غذاهاي فرآوري شده با برچسب "غير شيري" حاوي كازئينات سديم هستند.

به عنوان مثال مي‌توان به خامه‌هاي غير لبني و برخي پنيرهاي فرآوري شده غير لبني اشاره كرد.

اگر مطمئن نيستيد كه آيا يك محصول خاص شامل كازئينات سديم است، ليست مواد تشكيل دهنده را از نزديك بررسي كنيد.

فروش كازئينات سديم و عوارض جانبي مصرف آن

عوارض جانبي ناشي از مصرف سديم كازئينات به برنامه گزارش رويدادهاي جانبي FDA گزارش نشده است.

آژانس كازئينات سديم را به عنوان يك ماده افزودني غذايي بي خطر مي شناسد به شرطي كه طبق روش‌هاي مناسب توليد استفاده شود.

در اين دستورالعمل‌ها آمده است كه بايد براي دستيابي به ارزش غذايي يا فيزيكي مطلوب، در كمترين مقدار لازم به محصولات اضافه شود.

به عبارت ديگر، كازئينات سديم در نظر گرفته نشده است كه به مقدار زياد مصرف شود.

خطرات احتمالي ناشي از مصرف مقدار زيادي ان مطالعه نشده است.

[caption id="attachment_33388" align="alignnone" width="833"]فروش كازئينات سديم فروش كازئينات سديم[/caption]

سخن آخر

كازئينات سديم تركيبي است كه از كازئين، پروتئين اصلي شير بدست مي‌آيد.

به دليل خواص غذايي و عملكردي متنوع، معمولاً به عنوان افزودني غذايي استفاده مي‌شود.

اين ماده در مكمل‌هاي غذايي و غذاهاي فرآوري شده مانند پنير، بستني، نان و گوشت‌هاي پخته شده و همچنين در محصولات آرايشي و بهداشتي و شخصي استفاده مي‌شود.

اگر به كازئين حساسيت داريد يا رژيم غذايي بدون وگان يا لبنيات دنبال مي‌كنيد، بايد از كازئينات سديم خودداري كنيد.

فروش كازئينات سديم

براي خريد كازئينات سديم با ما تماس بگيريد.
براي خريد سديم استارچ گليكولات , خريد هيدروكسيد ليتيوم , خريد فسفات سديم به لينك مربوطه مراجعه كنيد.

[yasr_visitor_votes size="small"]

اينستا توييتر الكسا
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.