فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل mcc
فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc و مشخصات اين محصول:
سلولز ميكروكريستالي (MCC) ماده معدني غير قابل هضم در منابعي مانند خمير چوب و ساقه گياه سخت است.
اين گياهان برداشت ميشوند، تميز ميشوند.
و براي ايجاد يك پودر سفيد و ريز، سفيد مي شوند.
اين تركيب "microcrystaline" ناميده ميشود زيرا كريستالهاي ريز آن فقط در زير ميكروسكوپ قابل مشاهده هستند.
سلولز ميكروكريستالي يكي ديگر از موارد اضافه شده در محصولات است نه براي ارزش غذايي كه دارد.
بلكه براي مقاصد مختلف ديگر است. و به همان اندازه عجيب به نظر ميرسد.
كه خمير چوب را به غذاها يا داروها اضافه ميكنيم، بيخطر و قانوني است.
ميتوانيد سلولز ميكروكريستالي را در ليست مواد تشكيلدهنده تحت نامهاي پودر سلولز، MCC، صمغ سلولز يا كربوكسي متيل سلولز پيدا كنيد.
سلولز ميكروكريستالي اغلب در مكملها، دارو و غذاهاي بستهبندي شده وجود دارد.
و از خواص بينظير آن به دلايل مختلف استفاده ميشود.
سلولز ميكروكريستالين آويسل mcc از كجا ميآيد؟
برخي افراد از فكر داشتن "خمير چوب" در مواد غذايي مطمئن نيستند.
با اين حال، سلولز ميكروكريستالي از پالتهاي قابل بازيافت صنعتي ايجاد نميشود. در حقيقت، .
MCC سلولز را از چوب يا ساير قسمتهاي گياه سخت مانند ذرت خوشهاي، پنبه يا كنف به دقت پردازش ميكند.
[caption id="attachment_28953" align="aligncenter" width="833"]
فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc[/caption]فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل mcc در داروخانه
اگر كابينت حمام خود را مرور ميكنيد.
احتمال زياد قرص و داروهايي با سلولز ميكروكريستالي به عنوان يك ماده غيرفعال پيدا خواهيد كرد.
فقط چند مورد از اينها را شامل ميشود.
- استامينوفن
- آلپراسولام
- سيكلوبنزاپرين
- اكسي كدون
محصولات مراقبت شخصي ممكن است شامل سلولز ميكروكريستالي نيز باشند.
سلولز ميكروكريستالي به خودي خود بياثر است و فشردهسازي آن آسان است.
اين امر آن را به عنوان يك ماده عالي براي محصولات دارويي تبديل ميكند.
از نظر فني، سلولز ريز يك ماده تحريككننده است – مادهاي غيرفعال كه به عنوان وسيلهاي براي انتقال يك ماده فعال استفاده ميشود.
MCC بخش عمدهاي را به آن ماده فعال اضافه ميكند.
و اين امكان را ميدهد تا ماده فعال با فرمت و دوز مصرفي، مصرف شود.
اين پودر گرانول سفيد به صورت قرص، فشرده مي شود، اما وقتي مصرف ميشود، به راحتي تجزيه ميشود.
فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل mcc در بازار
شركتهاي دارويي تنها كساني نيستند كه مزاياي سلولز ريز كريستالي را درك ميكنند.
MCC همچنين نقش بزرگي در توليد مواد غذايي دارد.
در حقيقت، MCC به يكي از محبوبترين مواد افزودني غذايي تبديل شده است.
اضافه كردن سلولز ميكروكريستالي به مواد غذايي ميتواند بدون تأثير روي طعم بر بافت آن تأثير بگذارد.
MCC ميتواند به راحتي به آب متصل شده و مخلوط شود و خاصيت ژل زدايي دارد.
[caption id="attachment_28961" align="aligncenter" width="833"]
فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc[/caption]MCC به عنوان امولسيفاير عمل ميكند.
محصولي كه مواد موجود در محلول را معلق ميكند و از جدا شدن فاز آب جلوگيري ميكند.
افزودن سلولز ميكروكريستالي ميتواند دو مايعات معمولاً مقاوم (مانند آب و روغن) را كه هنگام نشستن روي قفسههايي از هم جدا ميشوند، متحد كند.
سلولز ميكروكريستالي به عنوان محرك براي تركيبات با كالري بالاتر عمل ميكند. ساختار سلول آن چربي را تقليد ميكند.
و معمولاً در محصولات چربي، كاهشيافته است. همچنين ميتوان آن را در بستني غليظ كرد.
آن را به صورت دلپذير و دسر درست كرده و مواد غذايي را بدون افزودن چربي، خامهاي كرد.
MCC بدون اضافه كردن كالري، فله و بالك را به مواد غذايي اضافه ميكند و باعث ميشود مصرفكننده بدون اينكه بار كالري را اضافه كنند، از لحاظ جسمي احساس رضايت كنند.
كاربرد سلولز ميكروكريستالين آويسل mcc :
- اضافه كردن فيبر رژيم غذايي
- نگهداري سوپها و سسهاي كنسرو شده در حالت پايدار و نيمه مايع
[caption id="attachment_28963" align="aligncenter" width="833"]
فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc[/caption]- نوشيدنيهاي پودري و مخلوط ادويه جات
در اخبار اخير سلولز ميكروكريستالي به عنوان يك افزودني غذايي بوده است.
قابل درك است كه مصرفكنندگان ميخواهند بدانند چه چيزي در مواد غذايي آنها وجود دارد.
اضافه كردن پركنندهها به مواد غذايي ايده جديدي نيست.
سازندگان نان و ساير توليدكنندگان مواد غذايي الياف چوب را در مواد غذايي در طول عصر صنعتي تا زمان مدرن اضافه كردهاند.
در قرن 18ام، سازندگان نان سعي ميكردند كه مردم را به راحتي تغذيه كنند. گندم كمياب بود، اما خاك اره فراوان بود.
از آنجايي كه غالباً كارخانههاي اره بري و آسيابهاي مضراب در كنار يكديگر قرار داشتند.
افزودن خاك اره به نان يك انتقال آسان بود. تهيه اين نان ارزانتر بود و باعث تغذيه بيشتر افراد ميشد.
با اين حال، همه از "نان خاك اره" راضي نبودند و اين باعث تنظيم بيشتر مواد غذايي شد.
شركتهايي كه باعث پاكي و خلوص غذاي خود ميشدند، محبوبيت بيشتري پيدا كردند.
[caption id="attachment_28957" align="aligncenter" width="833"]
فروش آويسل[/caption]اخيراً، يك شركت بزرگتر كه پنير پارمزان توليد ميكند، به دليل اضافه كردن بيش از حد سلولز به محصولات خود، درگير دادخواست شد.
ساير توليدكنندگان پنير به طور معمول از سلولز ميكروبلوري در محصول خود در مقادير قابل قبول استفاده ميكنند.
زنجيرههاي فست فود همچنين از MCC در نان، پنير، ژله، سس، سيبزميني سرخكرده، حلقههاي پياز و گوشت استفاده ميكند - تقريباً در مورد همه چيز.
عوارض سلولز ميكروكريستالين آويسل mcc :
FDA به شركتهاي مواد غذايي اجازه ميدهد سلولز اضافه كنند و ادعا كنند كه اين ماده افزودني بيضرر و آلي است.
توليدكنندگان ميتوانند از سلولز تا حداكثر 4 درصد از كل مواد غذايي را شامل شود، استفاده كنند.
سلولز ميكروكريستالي در محصولات گوشت متفاوت است، زيرا USDA قوانين ناظر بر گوشت را تنظيم ميكند.
USDA اين حكم را صادر كردهاست كه محصولات گوشتي توليدشده فقط ميتوانند حاوي 3/3 درصد سلولز ميكروكريستالي باشند.
برخي معتقدند كه سلولز ميكروكريستالي فقط يك پركننده اضافي است، اما از پركنندههاي كربوهيدرات مانند شكر و نشاسته گرانتر است.
و برخلاف پركنندههاي نشاسته، MCC از گياهان GMO به دست نميآيد.
از مزارع اسپري شده با سموم دفع آفات برداشت نميشود. از جنگلهاي پايدار جمع آوري شده است.
[caption id="attachment_28962" align="aligncenter" width="833"]
خريد سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc[/caption]سلولز در مقابل نشاسته
سلولز و نشاسته معمولاً به غذاهاي فرآوريشده و بستهبندي شده اضافه ميشوند.
آنها شبيه هم هستند زيرا به عنوان پليمرهاي مبتني بر گلوكز ساخته شدهاند، كه اين مواد شامل واحدهايي هستند كه به هم پيوسته اند.
سلولز يك پليمر معمول و طبيعي است. پنبه، چوب و كاغذ همه حاوي سلولز سرشار از فيبر هستند.
نشاسته همچنين يك پليمر و رايجترين كربوهيدرات در رژيمهاي غذايي ما است. سيبزميني، گندم، برنج و ذرت حاوي مقادير زيادي نشاسته هستند.
واحدهاي گلوكز موجود در سلولز توسط پيوند بتا متصلشده و واحدهاي گلوكز موجود در نشاسته توسط پيوندهاي آلفا به يكديگر متصل ميشوند.
اما اين به معناي روزمره چيست؟ اين بدان معني است كه شما ميتوانيد سلولز را بجويد، اما نميتوانيد آن را هضم كنيد.
در مقابل، نشاسته تركيبي است كه ميتوانيم آن را هضم و استفاده كنيم.
بدن ما آنزيمهايي را براي تجزيه نشاستهها به گلوكز دارد كه ميتوانند براي توليد انرژي سوخته شوند.
فيبر محلول و نامحلول در سلولز ميكروكريستالين آويسل نامحلول
[caption id="attachment_28959" align="aligncenter" width="833"]
فروش آويسل[/caption]هنگام صحبت از فيبر، دو نوع اساسي وجود دارد كه ما مصرف ميكنيم - محلول و نامحلول. اما تفاوت بين فيبر محلول و نامحلول چيست؟
بدن انسان آنزيمهاي لازم براي تجزيه و استفاده از سلولز را ندارد.
اما گاوها ميتوانند سلولز را در چمنزارها و گياهان سخت هضم كنند.
آنها سلولز را با كمك باكتريهاي همزيستي در رودههاي چهارگوشه خود پردازش ميكنند.
موريانهها همچنين باكتريهاي مفيدي را با آنزيمهاي مناسب براي از بين بردن چوب مورد مصرف خود حمل ميكنند.
فيبر محلول
در آب شكسته يا حل ميشود. قارچها، پكتينها و صمغها انواع فيبر محلول هستند.
هنگامي كه با آب تماس برقرار ميكند، ژل ميشود و متورم ميشود.
اين براي رژيم ما مفيد است زيرا ميتواند قند خون و كلسترول را كاهش دهد.
منابع غذايي فيبر محلول شامل جو دوسر، حبوبات، ميوه و سبزيجات و جو است.
[caption id="attachment_28955" align="aligncenter" width="833"]
خريد سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc[/caption]
فيبر نامحلول
از دستگاه گوارش عبور ميكند بدون اينكه تغيير شكل زيادي داشتهباشد.
سلولز و ليگنين انواع فيبرهاي نامحلول هستند.
همچنين ميتواند براي رودهها مفيد باشد. اين تركيب خطر بواسير را كاهش ميدهد.
به رودهها اجازه عملكرد بهينه ميدهد و به دليل فله بودن آن ميتواند حركات روده را به طور منظم نگهدارد.
فيبر نامحلول ميتواند كلسترول خون را كاهشداده و احتمال ابتلا به سرطان رودهبزرگ و ديابت نوع 2 را كاهش دهد.
[caption id="attachment_28958" align="aligncenter" width="833"]
خريد آويسل[/caption]سلولز در مواد غذايي
يك سالاد كلم پيج يا يك بشقاب از جوانه بروكسل پختهشده داراي مقدار زيادي سلولز است.
سلولز موجود در گياهان در واقع اسكلت ساختاري گياه است كه براي محافظت از آن كار ميكند.
فيبر سلولز ميتواند به كاهش وزن كمك كند، زيرا تمام فيبر باعث ميشود سريعتر احساس سيري شود.
سلولز همچنين باعث جذب تدريجي ساير مواد مغذي حاصل از آن سبزيجات و ساير مواد غذايي ميشود.
[caption id="attachment_28956" align="aligncenter" width="833"]
قيمت سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc[/caption]جذب گلوكز به جريان خون به آرامي مانع از افزايش انسولين ميشود.
كلم بروكلي، كلم، كلم سبز و گلكلم سلولز طبيعي را به رژيم اضافه ميكند.
غلات كامل، با پوششهاي محافظتي و فيبري، منبع سلولز طبيعي نيز هستند.
بسياري از ما در تلاش هستيم كه مقدار كافي ميوه و سبزيجات مصرف كنيم و اين باعث محدودشدن ميزان دريافت فيبر ميشود.
به همين دليل برخي از افراد مكملهاي فيبر به رژيم هاي خود اضافه ميكنند.
با اين وجود، هركسي كه قصد مصرف مكمل فيبر را دارد، بايد با پزشك متخصص خود مشورت كند.
اثرات جانبي سلولز ميكروكريستالين
سلولز ميكروكريستالي در مكملهاي فيبر خاص ممكن است عوارض جانبي خفيفي ايجاد كند.
اينها ممكن است شامل گاز، نفخ و افزايش توليد مدفوع باشد.
اگر بيماري كرون يا سابقه انسداد روده داريد، با پزشك يا داروساز در مورد تداخلات دارويي با مكملهاي فيبر صحبت كنيد.
مكمل هاي فيبر ميتوانند باعث كاهش جذب برخي داروها و كاهش قندخون شوند.
هركسي كه مكمل فيبر مصرف ميكند، بايد در دوزهاي كوچك شروع شود تا گاز روده به حداقل برسد.
سخن آخر
سلولز ميكروكريستالي يك ماده دارويي و افزودني غذايي رايج است.
خصوصيات بياثر و بيبو آن به دلايل مختلف آن را به يك ماده ايدهآل تبديلكرده است.
سلولز ميكروكريستالي داراي خواصي است كه داروها را در قرصهاي مناسب تحويل ميدهد.
MCC همچنين در محصولات غذايي متنوع است.
زيرا ميتواند بالك و بافت را فراهم كند و عمر مفيد را بهينه كند. سلولز ميكروكريستالي نيز در محصولات فست فود رايج است.
سرشار از فيبر نامحلول، سلولز ميكروكريستالي اغلب از چوب درخت، پنبه يا ساقههاي گياهي ساخته ميشود.
اگرچه FDA اين قانون را صادر كرده است كه مواد غذايي حاوي مقدار كمي MCC باشد.
اما بعضي از آنها نگران افزودن قطعات درختي در مواد غذايي خود هستند.
در حال حاضر، سلولز ميكرو كريستالي به عنوان يك عنصر اصلي محصولات مصرفي باقي خواهد ماند.
فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc
براي فروش سلولز ميكروكريستالين آويسل Mcc با ما تماس بگيريد.
براي خريد تيتانيوم دي اكسيد , خريد پودر تالك دارويي , خريد لاكتات سديم به لينك مربوطه مراجعه كنيد.
- یکشنبه ۰۵ بهمن ۹۹ ۱۲:۴۴ ۳۸ بازديد
- ۰ نظر